До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KURENI завершують сезон вечірок просто неба

Ще рік томуKURENI був традиційним рестораном української кухні, який за кілька місяців пережив повне перевтілення. Від перебудови всієї локації, перезапуску меню українських страв до трансформації в абсолютно новий простір, де об’єдналася різна музика і, головне, люди.

Команда проєкту вирішила закінчити сезон також гарно, як і почала — великим заходом. З 30 вересня по 2 жовтня в KURENI триватиме останній святковий вікенд сезону. Команда вірить, що всі знову зберуться з настанням тепла на улюблених пагорбах Дніпра.

Реклама

У програмі заплановано фінальний джазовий концерт на сцені "Співай сюди" з проєктом Fima Trio піаніста з Нью-Йорка Фіми Чупахіна. Концерт відбудеться 30 вересня на третьому поверсі ресторану. До слова, це буде 49-й концерт на сцені молодої української музики. За це літо завдяки проєкту "Співай сюди", аудиторія відкрила для себе цілу плеяду нових українських виконавців.

У п’ятницю, 1 жовтня, головний танцмайданчик зустріне великого гостя. Loco Dice — диджей, який є водночас стрижнем і рушійною силою гаус- і техно-музики впродовж більш як десяти років. А в суботу, 2 жовтня, його підмінить ізраїльський проєкт Red Axes. Дует планує ставити фанк, у якому вони розбираються вкрай добре.

Крім знаменитих гостей, у Куренях також зіграють кілька локальних артистів, серед яких Vova KLK, Roustam, Bambu, Pavel Plastikk та Philipp Markovich. А також працюватиме фудкорт ресторану української кухні й більш як три бари.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.