До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Крок": спільна пісня Джамали і Cape Cod

"Крок" – незвичайний трек для Джамали. Це спільна робота співачки і добре знаного в київському андерграундному середовищі саундпродюсера Максима Сикаленка, відомого як Cape Cod. Над текстом Джамала працювала разом з автором пісень Олександрою Макарівською. Співачка зізнається, що це пісня про закоханість і "про момент, коли ти окрилений".

"Я вже давно спостерігаю за творчістю Cape Cod, – розповідає Джамала. – Мені подобається, як його музика змінюється від релізу до релізу. Дуже сподобався і його останній альбом Echoes. Тому я зраділа, коли Макс надіслав інструментальну демоверсію треку і сказав: "Раптом тобі на думку спаде ідея якоїсь пісні". Мене настільки надихнуло звучання, що текст і музика з'явилися моментально".

Джамала

"Років 7-8 тому було лише кілька артистів, які виділялися на локальній поп-сцені із загального ряду своєю харизмою та індивідуальністю. Однією з них була Джамала. Тому, коли виникла ідея зробити з кимось спільний трек, першою, до кого я постукав, була саме вона. Все записали з першого дубля", – розповідає Максим Сикаленко.

Максим Сикаленко

Прем'єра пісні "Крок" відбудеться 10 липня під час виступу Джамали в межах фестивалю Atlas Weekend. Крім цього, восени 2019 року Джамала вирушить у турне містами України, приурочене до десятиріччя її кар'єри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.