До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Концерти просто неба до Дня Незалежності України

Один з найвідоміших у світі українських піаністів Олексій Ботвінов, президент фестивалю Odessa Classics, підготував подарунок усім меломанам до Дня Незалежності України. Це серія концертів просто неба, що відбудуться на незвичних історичних локаціях — у Білгород-Дністровській фортеці в Одеській області, а також в Одесі, біля колонади Воронцовського палацу. Концерти триватимуть у супроводі мультимедійних інсталяцій, які створила студія VJ Videomatics.

У програмі концертів як твори української класики й сучасності — Миколи Лисенка, Петра Чайковського, Мирослава Скорика, Яна Фрейдліна, кримськотатарського геніального композитора Алемдара Караманова, так і світової музичної спадщини — Моцарта, Рахманінова, Шопена. У концертах бере участь Національний одеський філармонійний оркестр під керівництвом Гобарта Ерла.

Реклама
Музика біля моря

19 серпня о 20:00

Перший open-air концерт відбудеться в Одесі біля колонади Воронцовського палацу. Колонада, яку називають ротондою або бельведером, — один із символів Одеси. Її збудовано за проєктом архітектора Ф. К. Боффо в 1826—1828 роках, і, за словами очевидців того часу, це було "одне з найпрекрасніших місць палацу". Колись тут ставили вистави за творами відомих класиків. Звідси відкривається краєвид на морське узбережжя, тож враження від музики будуть особливі.

Музика у фортеці

29 серпня о 20:00

Білгород-Дністровська фортеця

Другий концерт відбудеться в старовинній фортеці в Одеській області. Білгород-Дністровська фортеця — найбільша фортеця на території Східної Європи. Вона стоїть на скелястому березі Дністровського лиману, а з неї відкривається мальовничий краєвид. На цій особливій локації прозвучать твори української класики та сучасних композиторів.

Вхід на концерти безплатний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.