До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кого слухати на фестивалі Atlas Weekend 2021

З 5 по 11 липня меломани з усієї України прямуватимуть до ВДНГ на фестиваль Atlas Weekend. У лайнапі цього року — західні зірки, а також найяскравіші українські музиканти, від ONUKA й Alyona Alyona до Аліни Паш. Ми переглянули програму й вибрали вісім концертів, які не можна проґавити.

Fatboy Slim

10 липня

Реклама

Хедлайнер цьогорічного фестивалю — культовий британський музикант Fatboy Slim. Можна тільки уявити, з яким шаленством усі ми танцюватимемо під Right Here, Right Now, Push The Tempo та інші гіти Нормана Кука. До слова, це не перший візит музиканта до Києва — перший концерт Fatboy Slim відбувся тут ще десять років тому.

Томмі Кеш

10 липня

Томмі Кеш — популярний реп-виконавець з Естонії. Українській публіці він добре знайомий — 2018 року він виступав на фестивалі Zaxidfest. Серед його кумирів — Емінем, а сам артист славиться іронічними кліпами, що нагадують нам про 90-ті. Цього року Томмі Кеш випустив колаборації з Maison Margiela.

DakhaBrakha

9 липня

DakhaBrakha — найвідоміший український гурт у світі. Музиканти виступали на відомих міжнародних фестивалях, від Glastonbury до Sziget, представляли Україну на легендарному шоу Later... with Jools Holland на BBC, а в березні здобули Шевченківську премію в номінації "музичне мистецтво". Місяць тому гурт випустив яскравий дует з ONUKA — трек UYAVY. Виступ гурту — завжди особливий досвід для глядача, тож DakhaBrakha — безсумнівно, один з найочікуваніших хедлайнерів фестивалю.

Artbat

8 липня

Artbat — всесвітньо відомий техно-дует українських музикантів, що виступав на ключових фестивалях електронної музики — це і Tomorrowland у Бельгії, і Loveland, грав диджей-сет на горі в Ріо-де-Жанейро в межах культових вечірок Cercle (понад 4 мільйони переглядів на YouTube). Цінителі техно завжди нетерпляче чекають на їхній лайв.

Go-A

11 липня

Go_A — український фолкгурт, що в травні цього року полонив усю Європу своїм яскравим виступом на Євробаченні. Музиканти працюють з 2012 року, за цей час склад змінився кілька разів, і сильна сторона нинішнього складу на чолі з вокалісткою Катериною Павленко — саме лайв-концерти (за останні роки гурт зіграв на всіх фестивалях країни, від Гогольфесту до "Джаз Коктебелю"). Охоче чекаємо виступу Go-A на Atlas Weekend.

Kalush

11 липня

Гурт Kalush — нові зірки українського репу. До гурту входять троє музикантів — соліст Олег Псюк (aka Псючий Син), мультиінструменталіст Ігор Дідерчук і МС Кіліммен. Гурт названо на честь українського міста Калуш, звідки родом Олег Псюк. Перший кліп Kalush з’явився 2019 року, після чого вони встигли наробити чимало галасу: випустили прекрасний альбом HOTIN, зробили колаборації з Alyona Alyona (відео на трек "Гори" набрало півтора мільйона переглядів на YouTube).

Ragapop

9 липня

ragapop — нове ім’я в українській музиці, що гідне вашої пильної уваги. Це проєкт учасниць гурту Dakh Daughters Руслани Хазіпової й Ганни Нікітіної, а також музиканта Антона Очеретяного. ragapop — експериментальний електронний проєкт, для якого складно підібрати жанрове визначення: у ньому і реп, і електроніка, і перформативне мистецтво. Ну а дебютний трек ragapop "Гордості" ґрунтується на тексті драми Софокла "Цар Едіп" в перекладі Івана Франка.

Lida Lee

5 липня

Lida Lee — перша артистка нового лейбла MONATIK. Тривалий час Лідія була беквокалісткою Дмитра Монатика, а тепер пробує себе як сольна співачка. Її дебютний кліп "Достопримечательность", знятий в одеському Оперному театрі, переглянуло понад два мільйони осіб, а однойменний трек очолив чарти itunes. Яскрава й харизматична артистка, виступ якої обов’язково радимо послухати.

Onuka

10 липня

Цього року гурт ONUKA приготував багато сюрпризів для слухачів. У червні вийшов новий альбом KOLIR. У серпні гурт дасть перший за тривалий час сольний концерт — він відбудеться 27 серпня в "Парковому". Але ми сподіваємося, що нові треки з альбому KOLIR прозвучать і на фестивалі Atlas weekend.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.