До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кліп ONUKA увійшов в шортлист Berlin Fashion Film Festival

12 і 13 липня в Берліні оголосять переможців Berlin Fashion Film Festival одного з головних фестивалів fashion-фільмів в світі. У шортлист фестивалю цього року потрапив кліп української групи ONUKA: відео Vidlik боротиметься за головний приз фестивалю в категорії "Найкраще музичне відео". Серед конкурентів ONUKA Кеті Перрі та австралійський музикант Ry X. Кліп представлений в чотирьох номінаціях, інші: "Найкращий новий артист", "Художник-постановник" і "Стайлінг".

Відео на трек Vidlik з однойменного міні-альбому, який лідер групи Ната Жижченко присвятила Чорнобилю, презентували в квітні 2016. Кліп зібрав більше 4 мільйонів переглядів на YouTube, а сам альбом очолив європейські чарти iTunes. Кліп зняла режисер Анна Бурячкова, а продакшеном займалася студія Radioaktivefilm, які знімали відео для Coldplay, Foals і Paloma Faith. За стиль і мейк-ап відповідала команда Patoka Studio і ERTEQOOB.

Реклама
Кадр з кліпу Vidlik

"Прекрасно, коли робота української команди отримує визнання за межами нашої країни. Знайти себе в шортлисті Berlin Fashion Film Festival – ознака того, що ми рухаємося в правильному напрямку" – розповідає лідер гурту Ната Жижченко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.