До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все про костюми Бейонсе і Джей-Зі у кліпі Apeshit

"Everything is Love" – так називається новий альбом Бейонсе і Джей-Зі, який дует випустив на цих вихідних. Новим альбомом пара відзначила старт великого турне On the run II, який на початку червня стартував в Великобританії. "Everything is Love" став абсолютним сюрпризом: його вихід музиканти не анонсували. Грандіозному альбому – відповідний кліп: 17 червня The Carters (Картер – прізвище музикантів) представили відео на трек "Apeshit", який зняли в паризькому Луврі. За добу на Youtube кліп побачили 10 мільйонів людей.

Костюми відіграють в кліпі окрему роль: протягом 6-хвилинного відео Бейонсе встигає змінити мінімум 5 образів. Кліп відкриває сцена, в якій Бейонсе і Джей-зі стоять на тлі "Мона Лізи" Леонардо да Вінчі: на співачці – рожевий брючний костюм Peter Pilotto, який контрастує з костюмом Джей-Зі м'ятного відтінку. Ймовірно, костюм Peter Pilotto стане таким же культовим, яким два роки тому стала яскраво-жовта сукня Roberto Cavalli з кліпу Бейонсе Lemonade. Цей образ пари західні журналісти вже встигли прозвати "power suit" ("впливовий костюм").

Реклама

В одній з наступних сцен Бейонсе і Джей-Зі сидять на шкіряному дивані в коридорах Лувру. У цьому кадрі співачка з'являється в total look італійського будинку Versace. Ще одним модним хітом цього кліпу напевно стане комбінація бра і легінси Burberry, в яких Бейонсе танцює разом зі своїм балетом.

Кліп зняли навесні цього року в Луврі. Його режисер – Рікі Сайз, який давно працює з Бейонсе. Що стосується альбому. то це перша платівка, всі треки якої Бейонсе і Джей-Зі записали повністю разом. У "Everything is Love" увійшло дев'ять треків, зараз їх можна почути на платформі Tidal, що належить Джей-Зі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.