До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Каньє Вест ставить оперу "Навуходоносор"

Каньє Вест продовжує дивувати. Після релізу альбому Jesus Is King, присвяченого релігії і записаного разом з недільним хором, музикант взявся за написання опери на біблійну тему. Так, 24 листопада в Лос-Анджелесі, на арені Голлівуд-боул, відбудеться прем'єра першої опери Каньє Веста. Музикант ставить біблійну історію про вавилонського царя Навуходоносора. Оперу музикант лаконічно анонсував у своєму Twitter-акаунті.


Разом з Каньє Вестом над постановкою працюють найкращі з найкращих. Її режисером стала італійська художниця Ванесса Бікрофт (нагадаємо, 4 роки тому Ванесса зняла обкладинку для нашого арт-номера), а над візуальним матеріалом (наприклад, запрошеннями) працює модний фотограф Нік Найт. Саме запрошеннями Каньє Вест і поділився у Twitter: це розкішна золота пластина з гравіруванням вавилонського царя. Головні партії в опері виконуватимуть учасники недільного хору Sunday Service, який Вест зібрав цього року для запису альбому Jesus Is King.

Каньє Вест і Кім Кардаш'ян

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.