До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде фестиваль Am I Jazz? 2019 року

З 14 до 17 листопада в Києві вчетверте пройде фестиваль сучасної джазової та імпровізаційної музики Am I Jazz?. Протягом чотирьох днів у Closer відбудуться більше 10 концертів, вечірки, освітні заходи. Також у перші два дні фестивалю музика звучатиме одночасно на двох сценах, вхід на одну з яких буде вільним.

До крос-жанрових проєктів цього року додали оперні арії у виконанні Гoкона Корнстада, норвезького композитора, саксофоніста та вокаліста. Під час своїх сольних виступів він поєднує класичні оперні арії та імпровізації на саксофоні з електронікою.

Реклама

З Біг Бенд Денніса Аду виступить Шеймус Блейк, саксофоніст і композитор, представник прогресивної нью-йоркської сцени. Він був регулярним учасником Mingus Big Band, виступав з Віктором Льюїсом, Франко Амброзетті і Кевіном Гейзом. Шість альбомів з його участю висували на премію "Греммі".

На фестивалі вперше відбудеться виступ швейцарсько-українського квінтету басиста і композитора Іллі Алабужева з презентацією його дебютного альбому Will To Live, прем'єра дніпровського проєкту Yakiv Tsvietinskyi Double Quartet і виступ одеського Pokaz Trio.

Також на Am I Jazz? виступлять американський співак і продюсер Bilal, японський авангардний композитор і піаніст Сатоко Фудзі з оркестром, а також американський барабанщик і продюсер Касса Оверолл у складі свого тріо.

Концерти та події фестивалю відбуватимуться на двох сценах: Closer і 3rd floor. У п'ятницю та суботу вони працюватимуть паралельно. У ці дні на вечірню програму в основному залі Closer – вхід безкоштовний.

Детальний розклад концертів та інша інформація оновлюється на Facebook-сторінці заходу і сайті фестивалю.

Квитки на концерти – katakult.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.