До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Концерти, які не можна пропустити цього літа

Літо – час найліпших концертів та безкінечних танців. Плануємо свої вечори разом з Vogue.ua.

LP, 27 липня в Stereo Plaza

Наприкінці першого літнього місяця у Києві вперше виступить Лора Перґоліцці (LP), автор хіта Lost on you і композиторка, яка написала хіти для Ріанни, Крістіни Агілери та Шер. Вона представить однойменний альбом, котрий цьогоріч очолив основні чарти США та Європи. Гітара, зворушливі балади та глибокий грудний голос LP – нічого зайвого.

Реклама

Atlas Weekend, з 28 червня по 2 липня на ВДНГ

Найбільш обговорюваний і найбільш неоднозначний фестиваль країни в цьому році розрісся до 5 днів. Хоча навіть їх мало, аби вмістити ввесь величезний та різношерстий лайн-ап: в нім і Prodigy, Kasabian, і популярні на початку 2000-х латвійці Brainstorm, й автор хіта Love Me Again Джон Ньюмен, а також весь квіт української музики: Бумбокс, Onuka, The Hardkiss, O.Torvald, Сергій Бабкін, Pianoboy. І навіть письменник Сергій Жадан зі своїм гуртом "Жадан і Собаки".

Depeche Mode, 19 липня, НСК Олімпійський

До Києва культові електронники везуть свій новий альбом Spirit – імовірно, одну з найбільш "політичних" пластинок у своїй історії. Музиканти зізнаються, що працювали над Spirit у розпал президентських виборів у США з відчуттям тривоги за долю країни та планети. "Президентська кампанія Трампа та її результат здійснили нищівний уплив на мене", – зізнався в однім з інтерв’ю Мартін Гор. На розігріві у Depeche Mode виступить Майя Джейн Коулз – британська діджейка, яка кілька років тому ввійшла до переліку найбільш упливових діджеїв світу за версією Rolling Stones.

Crystal Castles, 26 липня, Sentrum

Цього літа в Україні прозвучить багато якісної електронної музики. Так, до Києва вперше приїдуть канадські електронники Crystal Castles, які у свій час прославилися, виступаючі на розігріві у Depeche Mode. Crystal Castles звучать так, ніби були записані на початку 90-х у Великій Британії – вони явно знають, що таке справжній рейв.

Foals, 27 липня, арт-завод Платформа

Приїзд до Києва Foals – подія: завсідники Glastonbury, Sziget, Coachella, Lollapalooza та ще з десятка найліпших міжнародних фестивалів нарешті дістануться України. В арсеналі гурту, що утворився в 2005 році в Оксфорді, чотири студійні альбоми, а в Києві пролунають кращі пісні – від What Went Down до My Number.

Alt-J, 28 серпня, арт-завод Платформа

Просто неба в самісінькому кінці літа на арт-заводі Платформа виступлять британці Alt-J. Гурт, що десять років тому народився зі студентських рок-забав у гуртожитку університету, нині – володар престижної Mercury Prize, номінант "Греммі" та Brit Awards, музиканти – улюбленці мільйонів від США до України. Два тижні тому гурт випустив новий альбом Relaxer, частина треків якого записана разом з London Metropolitan Orchestra.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.