До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали образи Аліни Паш та Alyona Alyona у кліпі "Падло"

Минулий рік подарував Україні двох яскравих артисток – Аліну Паш та Alyona Alyona, кожна з них у свій спосіб працює з хіп-хопом. Їхня співпраця була лише питанням часу, і дівчата вирішили з цим не зволікати. Кілька днів тому вони представили спільний кліп на пісню "Падло", а стиліст зйомки Валерій Топал розповів нам, як створювалися їхні еклектичні образи.

Реклама

"Кожне відео з Аліною – це як нова історія, яку я можу розфарбувати. Палітра кольорів і настрою з'явилася відразу, оскільки Аліна мене дуже надихає, і це дає можливість творити і насолоджуватися процесом. Форми і деталі визначаються у процесі, і це найцікавіше – коли спогади про людей та зустрічі з ними викликають певні ідеї. У цій моїй роботі був ще один виклик – Alyona Alyona, з якою я працював вперше", – розповідає Топал, що візуалізував музичний стиль композиції, поєднання хіп-хоп і етно ще і з допомогою одягу.

Так, для створення образів використали епатажні вбрання бренду Gudu, з яким стиліст співпрацює не вперше, а ще – більш романтичні варіації від Люби Макаренко, засновниці марки Sayya, і етнічні прикраси. Останні, до речі, потрапили на зйомки як від сучасних майстрів, так і з музейних колекцій.

<b>AlinaPash_Nails</b>

У кліпі приділено увагу кожній деталі – від реквізиту у вигляді великодніх яєць до манікюру Аліни Паш, від рук якої неможливо відвести очей.

Манікюр створювали в Koko Nail Bar. Його засновниця, Ноа Кременчуцька, розповідає: "Коли ми почали працювати з Аліною, вона твердо сказала, що їй потрібен не просто манікюр і дизайн, а щось особливе і створене спеціально для неї. Тому кожна робота – це синергія між нашими пропозиціями і референсами Аліни. Ми працюємо з руками і нігтями як з деталями цілісного образу, оскільки руки часто біля обличчя, вони тримають мікрофон. У кліпі нам хотілося зробити щось автентичне і унікальне, що запам'ятовується".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.