До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали образи Michelle Andrade в новому кліпі PROUD

Українська співачка Michelle Andrade випускає новий кліп на композицію PROUD, якою хоче донести кілька важливих месиджів — "Пишайся тим, хто ти є" і "Будь собою".

Підкреслює цю ідею і вибір образів для кліпу — стилістка Євгенія Скварська підібрала для артистки лише одяг українських дизайнерів. "Я горда знати наших дизайнерів особисто і носити їхній одяг. Це дуже талановиті й креативні особистості, які підходять до створення одягу індивідуально, використовують якісні матеріали й розробляють цікавий дизайн. Мені приємно одягати образи Made in Ukraine не тільки на івенти й концерти, але й носити їх у повсякденному житті. Пишаюся нашими митцями, які створюють тренди й стають відомими в усьому світі. У кліпі в мене два образи — два мої „я". Перший — більш природний, стритстайловий, так я бачу сама себе. Другий — стриманіший, допоміг мені налаштуватися, щоб порушити серйозні теми й важливі меседжі. У брючному костюмі можна бути неймовірно жіночною!" — коментує Michelle.

Реклама
Michelle Andrade

Євгенія Скварська додає: "Кліп і його стиль про те, що тепер не час брендів і чужих соціальних маркерів і підвалин, а час бути собою. У нас вийшла ретро-еклектика, яка містить відсилання до періоду від сімдесятих років до нульових. Багато речей вінтажні, привезені з барахолок, блошиних ринків і маленьких вінтажних крамниць різних країн. Є трохи й брендових речей Saint Laurent і Escada. Візуально це все brandless, без розпізнавальних знаків. Остаточно оформили стилістику, „зшили" її роботи KSENIA SCHNAIDER у техніці печворк — це метод створення речей з клаптиків і один з інструментів апсайклінгу".

Michelle Andrade
Бекстейдж знімання кліпу PROUD
Michelle Andrade

Фото: Саша Самусевич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.