До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали костюми для кліпу Макса Барських Just Fly!

100 костюмів, особистий Boeing 737-800 і перекритий аеропорт "Бориспіль" — новий кліп Макса Барських напевне можна вважати одним з наймасштабніших у його кар’єрі.

Кліп, над яким працював режисер Алан Бадоєв, натхнений 1950 роками й естетикою Голлівуду. Just Fly — масштабний мюзикл з танцями, масівкою і зміною костюмів. Знімали його в одному з терміналів "Борисполя" впродовж тижня, а як антураж для кліпу Алан Бадоєв використав п’ять пасажирських літаків.

Реклама

"Я кидаю виклик сучасним трендам, — каже Макс Барських. — Піймав себе на думці, що перестав слухати те, що популярне. Сьогодні мене заворожує музика 50-х — ця епоха й стала лейтмотивом Just Fly. Це перша ластівка з майбутнього альбому, над яким я працюю з Віталієм Телезіним. Ми ретельно збираємо кожен звук у єдину атмосферу".

Образи для кліпу розробляв дизайнерський тандем LUVI разом зі стилісткою Машею Сивяковою. "Ми мали на меті створити образи в стилі 50-х, — кажуть LUVI. — Основним джерелом натхнення стали стиль препі, субкультура британських теді-боїв і гіп-гоп культура. У такий спосіб вийшов сучасний стрит-стиль, ніби пропущений через ретро-фільтри".

Упродовж п’ятихвилинного кліпу Макс Барських змінює п’ять образів, серед них — Prada, Dries van Noten Dior і Jil Sander. Наприклад, один з найскладніших образів — це перевтілення Макса в пілота. Для цього зі шкіри створили спеціальну форму, а деталі костюма вишили стразами. Особливим акцентом стала вкорочена форма штанів. Завершили образ туфлі Prada на товстій підошві та справжній кашкет пілота, також задекорований стразами.

Один з найяскравіших образів — помаранчева шкіряна куртка, яку стилісти доповнили блакитним поло на змійці та вкороченими штанами-"трубами". Завершила образ блакитна панама Paco Rabanne і білі туфлі Prada.

Попри те, що Just Fly! — масштабний мюзикл з ексцентричним вбранням, знайшлося в ньому місце і вільним, лаконічним образам. Це, наприклад, бежевий костюм Dries van Noten, доповнений кедами Jil Sander і кепкою Dior з гардероба Макса.

Головна актриса перевтілилася в героїню 50-х завдяки спідниці-пачці з сітки й драпованому топу червоно-помаранчевого кольору. Прообразом для неї став персонаж Олівії Ньютон-Джон з класичного мюзиклу "Бріолін" в обтислих лосинах і топі.

Почути наживо новий трек Just Fly, який увійде до майбутнього альбому Барських, можна вже 10 й 11 вересня у КВЦ Парковий.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.