До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Мадонна відсвяткувала 60-річчя

16 серпня весь світ святкував 60-річчя Мадонни – медіа-ресурси їй присвячували статті та цілі розділи, друзі-знаменитості вітали в соціальних мережах, а шанувальники не переставали зізнаватися у вічній любові. Сама співачка в цей день вирушила в Марракеш. З ранку вона показала свій сніданок – з фруктами і декількома пляшками вина, потім поділилася подробицями походу на місцевий базар.

Поділилася Мадонна з підписниками в Instagram і святковим образом – цей день вона провела в національному берберському костюмі, головним елементом народності Марокко, а потім змінила вже на стилізоване в етнічному стилі вбрання. Шовкову сукню відтінку фуксії вона прикрасила тематичними східними прикрасами.

Реклама

У день народження Мадонна не тільки приймала привітання і подарунки, але і сама зробила фанатам приємний сюрприз. На свій Youtube-канал вона виклала повний запис виступу на Met Gala 2018.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.