До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sevdaliza представить новий альбом Shabrang у Києві

Ірано-голландська співачка Sevdaliza — загадка. Її спокусливий вокал і електронні текстури невловимі, ​​музика звучить ніби в стилі даунтемпо, на межі індустріального й експериментального звучання. Але в одному можна бути певним: ця чорнява сирена безповоротно зачаровує. 15 травня 2021 року в цьому зможе переконатися кожен під час її концерту в київському Bel Etage.

Sevdaliza одна з найшанованіших виконавиць, що з’явилися на сцені за останнє десятиліття. Вона збирає мільйони прослуховувань на різних музичних майданчиках, розпродає квитки на концерти в усьому світі й завжди отримує схвальні відгуки від критиків. І ось, через 3 роки після дебюту, 28 серпня вона випустила на власному лейблі Twisted Elegance довгоочікуваний новий альбом — Shabrang.

Реклама
Sevdaliza на обкладинці альбому Shabrang

Альбом з 15 треків, який спродюсували Sevdaliza і давній співавтор співачки Mucky, став довгоочікуваним продовженням її дебютного альбому 2017 року ISON. Музика із Shabrang стала свого роду втіленням процесу відновлення Sevdaliza після кількох років фізичного й емоційного безладдя. Саме це й символізують синці під оком і на шиї виконавиці, зображеної на обкладинці альбому.

Оповідь Shabrang зосереджено на шляху Sevdaliza до самопізнання, любові до себе й умиротворення серед усього навколишнього хаосу. Водночас хаос співачка вважає "каталізатором для розширення можливостей і зцілення через колективну свідомість".

"Цей альбом показує мені, що для мене суть всього — це любов. Це глибокий лист до себе, моя власна Біблія, яку я маю написати, щоб довіряти й вірити в життя. Довіряти собі й своєму характеру як людині", — каже Sevdaliza.

Альбом Shabrang ще більше зміцнює позиції Sevdaliza як однієї з найвидатніших артисток сучасності, оскільки вона й далі розсовує межі та експериментує зі звуком, створюючи абсолютно унікальний для неї стиль, що поєднує елементи альтернативної електроніки, інді, тріп-гопу, альтернативного R&B й авангарду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.