До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських презентував новий сингл "Імена"

Макс Барських випустив новий сингл під назвою "Імена". Він присвячений "езотеричній подорожі двох споріднених душ з минулого життя в нинішнє, і їхньому зіткненню в новій реальності".

Сингл "Імена" став саундтреком до української еротичної драми La Plage режисера Сергія Ткаченка. За словами Макса, трек записали в номері амстердамського готелю під враженням від спонтанної зустрічі, і до релізу він дійшов майже в первинному вигляді.

Реклама

La Plage — це незалежне українське артхаусне кіно в жанрі еротичної драми. Воно оповідає історію про дві молоді пари, випадкова зустріч яких у поїзді, що прямує на північ Франції, кардинально змінює життя й свідомість героїв. La Plage фіксує й показує перші емоційні відбитки нашого часу й покоління, яке вчиться любити "по-новому".

Фільм буде представлений на кінофестивалях і кіноринку у 2021 році. Прем’єра в Україні запланована на кінець того ж року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.