До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Ziferblat представив пісню "Літаки", присвячену мирному майбутньому

Молодий український гурт Ziferblat, який цьогоріч став справжнім відкриттям Нацвідбору на "Євробачення", представили нове відео "Літак". Зворушлива чорно-біла робота присвячена майбутньому України та мирним часам, які обов'язково настануть, зізнаються учасники гурту.

Реклама

Літаки — це перша пісня Ziferblat, написана під час великої війни. У кліпі, який зняв режисер Ілля Дуцик, кілька десятків українських танцівників розігрують хореографічний перформанс, який метафорично зображує наше сьогодення. "Це пісня про майбутні мирні часи, які, можливо, настануть, — розповідає соліст гурту Даниїл Лещинський. — Про тих, хто колись дивитиметься на чисте безпечне небо і навіть не уявлятиме, що буває якось інакше. Коли перечитую текст, уявляю такий собі магічний телефон, який дозволить сьогодні поспілкуватись з людиною утопічного майбутнього. Увесь світ такий самий, а чорнять його тільки деталі".

Про гурт Ziferblat заговорили у 2023 році, коли музиканти випустили дебютний альбом "Перетворення". Тоді вони стали переможцями в категорії "Найкращі нові імена альтернативної музики" премії "Музвар", а восени були номіновані у трьох категоріях на премію Megogo — "Альтернативний Інді-артист року/-ка року", "Кліп року" та "Альбом року". На початку 2024 гурт зайняв друге місце у змаганні за право представляти Україну на Євробаченні з піснею "Place I Call Home".

Навесні гурт Ziferblat вирушає у всій перший великий всеукраїнський тур Україною, який розпочнеться 8 квітня в Ужгороді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.