До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт The Hardkiss представляє трилер на пісню "Сестра"

Гурт The Hardkiss випустив кліп на нову пісню "Сестра" — справжній трилер, знятий у найкращих традиціях голлівудських бойовиків. Спеціально для відео команда на чолі з режисером Валом Бебком перебудувала хол готелю "Національний" у Києві, а тривав знімальний процес більш як добу без зупинки.

Головні ролі в кліпі грають фронтвумен гурту Юлія Саніна й молода українська актриса Аліна Чебан. За сюжетом, "Сестра" — історія про сестринство й порятунок, події якої розгортаються на території вигаданого, фантазійного Сходу. Ідею кліпу Вал Бебко і Юлія Саніна виношували близько трьох місяців. "Були варіанти зняти ліричну історію, але ми зупинилися на драйві й кіношному арті, — розповідає Вал. — Готуючись до кліпу, ми з Юлею Саніною переглянули два-три десятки найголовніших світових екшнів. Такої кількості бойовиків ми, напевно, за останні десять років не бачили. Надихалися..."

Реклама

Складну бойову хореографію для кліпу розробила Лада Касинець, а за стиль героїнь, які з’являються в кадрі в ефектних кімоно, відповідала Яна Голуб. "Відтворити японські мотиви в Києві виявилося не так просто. Для цього довелося попомучитися з локаціями й навіть перебудувати хол київського готелю „Національний", — розповідає Вал Бебко. — Ми будували-будували й збудували. А потім все розтрощили на дрізки..."

Трек "Сестра" та інші гіти гурту можна почути наживо вже цього року: 18 червня на НСК "Олімпійський" The Hardkiss зіграють ювілейний концерт "Десять", присвячений десятиріччю гурту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.