До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

FKA Twigs зняла кліп у Києві

Після трьох років тиші FKA Twigs повертається на радари з піснею Cellophane. Кліп до треку зняла українська продакшн-компанія Radioaktive Film у Києві.

FKA Twigs довелося відійти від справ кілька років тому через стан здоров'я. 2017 року їй зробили лапароскопічну операцію, під час якої видалили 6 міомних пухлин з матки. І через 18 місяців після болісного досвіду Твігс представила повільно палаючу баладу Cellophane – першу пісню за три роки.

Реклама

"Коли я написала Cellophane більше року тому, я відразу ж знала, який вигляд матиме візуальна частина", – пояснила вона в Instagram. "Я знала, що повинна навчитися танцювати на пілоні, щоб реалізувати цю ідею".

На початку відео FKA Twigs з'являється в хитромудрому бікіні з листовим мереживом і в 20-сантиметрових металевих туфлях на платформі – вона виходить на сцену, щоб почати танець на пілоні. Всупереч законам гравітації, вона демонструє врівноваженість і силу, коли крутиться, обертається і зависає на срібному стовпі.

Потужний музичний кліп для синглу зняв Ендрю Гуанг, який славиться своєю роботою з Björk. За виробництво відповідала українська компанія Radioaktive Film, відома своїми роботами для Twenty One Pilots, Hurts, Coldplay і багатьох інших. Танець знімали в київському павільйоні продакшн-студії. На декорації витратили 500 метрів тканини і 432 кілограми червоної глини. Відео знімали 2 дні по 16 годин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.