До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фестиваль Atlas Weekend переноситься на 2021 рік

У зв’язку з пандемією коронавірусу музичний фестиваль Atlas Weekend переноситься на наступний рік.

Фото: Atlas Weekend

"У зв’язку з пандемією COVID-19 ми не можемо наражати на небезпеку наших гостей, команду й артистів фестивалю, проводячи його цього літа", — йдеться в офіційній заяві фестивалю.

Реклама

Отже, наступний Atlas Weekend пройде з 6 по 11 липня 2021 року. Квитки, куплені на фестиваль цього року, діятимуть у наступному. Зараз організатори заходу ведуть переговори з усіма артистами, щоб повністю зберегти вже заявлений лайнап. Також Atlas Weekend анонсує нових артистів, які долучаться до фестивалю у 2021 році.

"Це найскладніше рішення, яке нам коли-небудь доводилося ухвалювати. Останній місяць ми не втрачали надію й працювали над створенням AW 2020, розглядали різні варіанти виходу з кризи й до останнього вірили, що матимемо змогу зустрітися з вами цього літа. Але спостерігаючи за розвитком подій у світі й спілкуючись з нашими європейськими колегами, дійшли висновку, що перенесення — єдине правильне рішення в цій ситуації", — кажуть організатори.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.