До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ексклюзивні кадри зі знімання нового кліпу Макса Барських

Макс Барських продовжує світову експансію й випускає другий англійськомовний трек, який називається Tequila Sunrise. Також музикант представляє до нього новий однойменний кліп.

П’янкі гітарні рифи, відверта лірика й пристрасне contemporary — такий рецепт нової роботи Барських, що продовжує демонструвати кардинально інше звучання артиста. Цього разу співак вдається до універсальної мови жестів і танцю. Артист розповідає: "Ця пісня для мене особлива. Вона — про магнетизм між людьми. Про біль і танці, які так чи інакше закінчаться. Але поки звучить музика, двоє розчиняються одне в одному".

Реклама

Працював над кліпом Tequila Sunrise режисер Алан Бадоєв, який також ділиться подробицями цієї знакової роботи: "Щоб розповісти цю історію, ми поєднали кіно й театральну оповідь. Це дало змогу максимально оголити почуття, якими Макс ділиться в пісні. У Tequila Sunrise, як ніколи раніше, на перший план виходить хореографія. І для кожної пари танцівників вона унікальна за настроєм і відчуттям, для кожної характерний свій мінісюжет.

Tequila Sunrise вперше прозвучить зі сцени 26 листопада, під час концерту Макса Барських у Сіетлі, у межах його американського туру.

Фото: Дмитро Комісаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.