До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати: новий альбом Шарлотти Генсбур

14 грудня новий міні-альбом Take 2 представляє Шарлотта Генсбур. Відкриває його трек Such a Remarkable Day – легкий, танцювальний, витончений, який нагадує про вісімдесяті і сінті-поп музику. Всього в платівки увійшли п'ять треків, серед них є один особливий – кавер співачки на пісню Каньє Веста Runaway з альбому My Beautiful Dark Twisted Fantasy 2010 року.

Як завжди, Шарлотта Генсбур об'єднує навколо себе найкращих майстрів своєї справи. Над аранжуванням треків у Take 2 працював SebastiAn – відомий французький діджей, музикант і композитор, який співпрацював, наприклад, з Daft Punk.

Реклама

2018 став вдалим роком для французької співачки і актриси. Шарлотта отримала музичну премію Франції за альбом Rest, який присвятила своїй сестрі Кейт Барр, яка загинула 2013 року, і "Сезар" – як найкраща актриса за роль у фільмі "Обіцянка на світанку". Нагадаємо, що у квітні Генсбур також з'явилася на обкладинці українського Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.