До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про перший сольний концерт DOROFEEVA в Києві

Оголосити про відкритий концерт у столиці за пів року після старту сольної кар’єри — велика сміливість для артиста. DOROFEEVA не боїться кидати виклик самій собі. За словами артистки, вона збирала тексти, музику й енергію весь рік, щоб зарядити, здивувати й потішити всіх, хто прийшов 5 червня на оглядовий майданчик КВЦ "Парковий". Розповідаємо про естетику концерту й ділимося ексклюзивними залаштунковими кадрами.

Первый сольный концерт DOROFEEVAПерший сольний концерт DOROFEEVA
Джерела натхнення

Для режисерів-постановників TRI.Direction., які опікувалися цим шоу, головним джерелом натхнення став світовий кінематограф: індійські фільми 70-х, класичний горор "Дракула" Копполи, розв’язність і драматизм фільмів Гаспара Ное, японські аніме.

Реклама
Первый сольный концерт DOROFEEVAПерший сольний концерт DOROFEEVA
Первый сольный концерт DOROFEEVAПерший сольний концерт DOROFEEVA
Первый сольный концерт DOROFEEVAПерший сольний концерт DOROFEEVA

Природно, що в музичному складнику головний тон задавали пісні DOROFEEVA — вона довго збирала в собі тексти, музику, енергетику, dofamin, якими наповнила всю команду й увесь зал. На сцені вона — drama party queen, яка не боїться говорити про почуття й переживання, розповідає свою історію і відривається під ритми своєї музики разом з бандою молодих і відв’язних дівчат і хлопців. Більшу частину пісень DOROFEEVA до концерту ніхто не чув, але це не завадило їй розгойдати весь зал. Вона не боїться кидати собі виклики — співає новий сингл "Почему" до офіційного релізу 11 червня і грає перше в житті соло на гітарі!

Первый сольный концерт DOROFEEVAЗалаштунки першого сольного концерту DOROFEEVA
Залаштунки першого сольного концерту DOROFEEVA
Стиль

Модний складник першого сольника DOROFEEVA відсилає до стилістики футуристичного мінімалізму. Артистка відмовляється від пафосного сценічного вбрання на користь образів, у яких почувається звабливо й вільно. Для неї так само важливо вільно танцювати або просто рухатися в такт музики, як і відкрито говорити про почуття через тексти своїх пісень. Це стало основою образів, створених спільно зі стилісткою Євгенією Скварською. Головний з них натхнений кольором International Klein Blue і фільмом "Матриця".

Перший сольний концерт DOROFEEVA
Перший сольний концерт DOROFEEVA
Візуальне оформлення

До віджеїнгу команда, яка працювала над концертом, поставилася як до окремого виду мистецтва. На екранах DOROFEEVA з’являється в кількох перевтіленнях: мила вампіреса, яка не завжди така добра, як здається, багаторука Шива, що кричить про своє розбите серце, і героїня аніме, яка вийшла на стежку війни мстити за розбиті серця всіх дівчат. Вона — сучасна супергероїня, яка бореться в ім’я кохання.

Creative directors: TRI.Direction., Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська, Марія Григоращенко

Style: Євгенія Скварська

Choreography: Дмитро Присташ, Марина Кущова, Аліна Лаговська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.