До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Caribou випустив довгоочікуваний альбом Suddenly

Через шість років після виходу успішного Our Love, куди увійшов хіт Can not Do Without You, Ден Снейт, відомий як Caribou, випустив новий альбом Suddenly.

Caribou

Під час "мовчання" Ден проводив багато часу з рідними, тому реліз став результатом спілкування з ними. Наприклад, у першій пісні Sister можна почути голос його матері, який Снейт записав на диктофон. Трек You & I став одою відносинам мами і сина, які Ден так цінує. Або ж композиція Home — перша, яку музикант представив широкій аудиторії. Всі, кому він включав Home, відразу ж згадували про минуле в рідному домі.

Реклама

Нова робота Caribou — не лише щоденник, повний життєвого досвіду. Suddenly — кропітка робота над матеріалом, на яку знадобилося кілька років. 12 композицій зібрані з 900 семплів різної тривалості. Suddenly виявилося ідеальною назвою для альбому. Багато речей у житті — як хороших, так і поганих — відбуваються випадково.

Новий альбом Caribou представить у Києві на арт-заводі "Платформа" 16 серпня. 1 євро з кожного проданого квитка спрямують на рахунок некомерційної організації із захисту навколишнього середовища Client Earth.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.