До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: "Бумбокс" представив кліп на пісню "Ангела"

Група "Бумбокс" представила кліп на пісню "Ангела", яка ввійшла до першої частини альбому "Таємний код: Рубікон".

Кадр из клипа Кадр із кліпу "Ангела"

"Ангела" гурт записав з участю Саші Кольцової з гурту "Крихітка". Робота тривала у два етапи: у Києві музиканти працювали на студії Мілоша Єліча, у Провансі — на студії La Fabrique. Лідер гурту Андрій Хливнюк називає "Ангела" "хіп-хоп піснею з теплим аналоговим звуком, яку записано напередодні великого потрясіння в його житті".

Реклама
Андрей Хлывнюк в клипе Андрій Хливнюк у кліпі "Ангела"

Використовуючи символізм класичного голландського натюрморту у відео, Андрій Хливнюк запропонував створити в кадрі мікс із предметів різних епох, сховавши в декораціях трьохсотрічної давнини сувору українську реальність зразка 2020 року.

Кадр із кліпу "Ангела"

Кліп "Ангела" — це життя головного героя за п’ять хвилин і спроба за ці ж п’ять хвилин показати, що роз’їдає нашу країну впродовж 30 років, відтоді як Україна стала незалежною. Натюрморти змінюють сцени з Андрієм, душа якого волає, а тіло вкривають промовисті тату, шрами та опіки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.