До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біллі Айліш заспівала на своєму концерті з українським прапором

Американська співачка Біллі Айліш і далі демонструє свою підтримку українцям у війні з російськими загарбниками. Так, 1 червня Біллі на своєму концерті підняла прапор України та поцілувала його, висловивши в такий спосіб власну політичну позицію. Передала їй його з фан-зони українська виконавиця Jerry Heil. Після того, як Біллі взяла прапор, вона заспівала пісню "Happier Than Ever".

Українка заздалегідь підготувала прапор, щоби передати його колезі по сцені. Вдома вона написала на полотні: "Дякую за твою силу. Україна любить Біллі". "Мені вдалося передати прапор Біллі Айліш. Друзі, дякую за те, що підтримуєте Україну й даєте змогу світові почути і побачити нас знову", — написала Jerry Heil у своєму дописі. Нагадаємо, що раніше Біллі Айліш присвятила українцям пісню Your Power. Американська співачка виконала її в межах глобальної благодійної кампанії Stand Up For Ukraine й опублікувала відео з виступом та зверненням на власному YouTube-каналі.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.