До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З Африки: все про модні образи в новому кліпі Бейонсе

Коли Бейонсе оголосила, що вона зіграє роль Нали в римейку культового мультфільму Disney "Король Лев", було зрозуміло, що суперзірка зробить великий внесок у стрічку. Припущення підтвердилися, коли співачка повідомила, що вона виступить як виконавчий саундпродюсер до фільму і випустить альбом The Lion King: The Gift. Пісня Spirit стала її першим синглом зі збірки, прем'єра якої відбулася відразу з музичним кліпом.

Відео для пісні Spirit знімали на водоспаді Гавасу в Гранд-Каньйоні. Кліп виправдав всі очікування і продемонстрував неймовірну красу природного ландшафту. Прикрасили ролик і неймовірні образи Бейонсе, створені стилістом Зеріною Акерс. Для співачки було вибрано 12 убрань, для танцюристів — кілька видів костюмів, а для Блю Айві, яка також з'явилася в кліпі, — спеціальну рожеву сукню.

Реклама

Образи, які поєднують кастомізацію і кутюр, ідеально підійшли Бейонсе і органічно виглядали на тлі первісної краси. Бренд з Дакара Tongoro Studio перетворив свій фірмовий чорно-білий принт Bamako в зшитий на замовлення костюм і бюст'є. Канадський дизайнер Марк Фаст створив суперпопулярні версії своїх фірмових трикотажних виробів з акцентом у вигляді пір'я. Свій внесок зробив і П'єрпаоло Піччолі: співачка з'явилася в об'ємному сюртуку з рюшами Valentino, а під нього наділа латексний корсет Venus Prototype.

Бейонсе в Tongoro Studio

Пальто Hyun Mi Nielsen з бахромою і сукня з каурі бразильського бренду Maison Alexandrine додають ще один шар до всеосяжного послання відео–проекту, який співачка неодноразово називала своїм "подарунком Африці". Музика, в якій беруть участь такі артисти, як Childish Gambino і Pharrell, поряд з нігерійськими артистами Tiwa Savage, WizKid і Mr. Eazi, відображає міжкультурне майбутнє поп-музики. Вбрання Бейонсе роблять щось подібне. Збираючи образи "з усього світу по нитці", Акерс і Бейонсе створили любовний лист до глобального стилю.

<b>бейонсе спирит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.