До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музичний продюсер Бен Клок про улюблені треки і вечірку PHOTON у Києві

13 жовтня у межах серії концептуальних вечірок Promin' у Києві представлять шоу Бена Клока PHOTON. Бен – незмінний символ берлінського техно, тому компанію йому цієї неділі складуть одні з найкращих представників сучасної електронної сцени. У лайнапі: Еллен Алліен, DVS1 і локальна підтримка – Voin Oruwu.

Всього на одну ніч павільйон кіностудії імені О. Довженка перетвориться на гігантський живий організм, що пульсуватиме бітами. Абсолютно вся технічна складова вечірки – справа рук команди культового берлінського клубу Berghain, яку Клок привозить до Києва в межах шоукейсу. Напередодні вечірки редакція vogue.ua поспілкувалася з німецьким продюсером і дізналася, чого очікувати від майбутнього шоу.

Реклама

Бен, це не перший ваш візит до Києва. Що ви знаєте про це місто в контексті електронної музики?

Я багато чув про те, що локальна електронна сцена зараз на новому етапі. Люди часто порівнюють нинішню енергетику Києва з Берліном 90-х років, коли місто рясніло клубами, фестивалями і новими іменами. Варто зізнатися, що я не грав тут досить довго, тому мені цікаво поглянути, як змінилося місто в контексті електронної музики за цей час.

Чого ви очікуєте від майбутнього шоу?

Щорічно ми влаштовуємо вечірки по всьому світу. Цього року шоукейс буде представлений всього в 6 містах. Це Київ, Нью-Йорк, Амстердам, Дублін, Софія і Сан-Паулу. І я сподіваюся, нам вдасться забезпечити якість продакшена на такому ж рівні, який демонструємо в інших містах, поєднаємо це з неповторною атмосферою Києва та архітектурою локації.

У чому полягає філософія PHOTON?

PHOTON – це унікальний аудіовізуальний сенсорний досвід, що полягає в дослідженні можливостей взаємодії звуку зі світлом і простором.

Невід'ємна складова вечірки – залучення світла в контакт з людьми на танцполі. Під час нарощування саунду PHOTON занурює слухачів у непроглядну темряву, так загострюються відчуття, особливо слух. Поступово промені починають пронизувати темряву, імпульси світла, що ковзають з боку в бік, утворюють над головами різноманітні геометричні фігури. Концепція освітлення побудована так, щоб в підсумку дати можливість всім відчути синестезію – так слухачі можуть бачити або відчувати звук, чути колір, відчувати текстуру або навіть форму мелодії.

Що у вашому плейлисті зараз? Назвіть топ-5 улюблених треків на цей момент.

Завжди важко вибрати улюблені, але, гадаю, що на повторі найчастіше ці:

  1. Stef Mendesidis – Cyber Document.

  1. Fadi Mohem – On The Line.

  1. J.T.C. – The Assembly.

  1. Rune Bagge – Secret Solutions.

  1. Calling "The Freak" vs. Space Cadet – I’m Frightened.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.