До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balthazar представлять у Києві альбом Sand

Востаннє гурт Balthazar був у Києві з презентацією альбому Fever два роки тому. Але вже 18 вересня бельгійські музиканти повернуться до столиці з новим релізом Sand — стильним, принадним і позбавленим меж, які музиканти досі ставили самі собі.

На чолі з Їнте Депре і Маартеном Деволдере, авторами й фронтменами гурту, Balthazar і далі втамовує свою жагу до експериментів. Balthazar — гурт, що ніколи не повторюється. Пройшовши шлях від класичного попу до пишної інді-музики вищого класу, гурт лише підтвердив свій статус інноваторів і сонграйтерів з надтонким чуттям. Розповідаючи про записування нової платівки, Маартен згадує: "Ми робили багато такого, чого не робили раніше, зокрема, раніше ми ніколи не використовували стільки барабанних семплів або басових синтезаторів. Було дуже цікаво, і це класно спрацювало в цих піснях". Їнте додає: "Це був дуже сучасний спосіб створення альбому через пов’язані з пандемією обмеження. Ми працювали віддалено й спілкувалися електронно, а не в студії".

Реклама
Маартен Деволдере и Йинте ДепреМаартен Деволдере і Їнте Депре

Писали Sand прямо в турі, адже гурт прагнув видати новий альбом якомога швидше. Сповнений душевної попмузики, Sand менш обтяжений меланхолійними кайданами минулого й нині найцілісніший альбом двох авторів і їхнього гурту. Підкреслюючи нюанси кохання, втрати й життя, у Sand авторський дует Девольдере і Депре досягає нових висот. І що тут скажеш, нова пишнота Balthazar їм дуже пасує.

Виступ Balthazar відбудеться 18 вересня на сцені ПБК. Звертаємо вашу увагу на те, що квитків тільки 1000. Продаж розпочнеться 25 червня об 11:00.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.