До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Apparat почне світове турне концертом у Києві

З новою концертною програмою 30-го квітня в Жовтневому палаці виступить один з найпопулярніших електронних музикантів — Саша Рінг, відомий як Apparat. Це лайв-шоу стане першим пунктом у новому турі артиста, до якого також прилучиться Джошуа Юстіс — лідер IDM-проєкту Telefon Tel Aviv.

Apparat

Apparat і Telefon Tel Aviv разом у Києві не вперше. Два роки тому, у 2018-му, вони були хедлайнерами вечірки Promin’ на артзаводі "Платформа". Цього ж разу мультиінструменталіст Юстіс відіграє повноцінний лайв, презентуючи альбом Dreams Are Not Enough, — знаковий для артиста реліз, що став першою студійною роботою за останні десять років. Apparat же везе в українську столицю групу із 7 музикантів і нову театральну програму, призначену радше для вдумливого прослуховування, ніж для танців. І обіцяє здивувати навіть найвідданіших шанувальників.

Реклама

Цього разу в Києві Саша представить як новий матеріал, так і композиції з торішнього релізу LP5. Платівка, яку відзначили номінацією на "Греммі", є результатом багатотижневих студійних джемів Рінга й сесійних музикантів.

До Рінга в Жовтневому палаці приєднається старий друг і колега Джошуа Юстіс — лідер проєкту Telefon Tel Aviv.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.