До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Андреа Бочеллі дасть різдвяний онлайн-концерт

12 грудня в одному з найкращих оперних театрів світу, театрі Реджо в Пармі, відбудеться особливий концерт. Легендарний італійський тенор Андреа Бочеллі дасть різдвяний концерт, який транслюватимуть онлайн у всьому світі. Квитки на концерт можна придбати за покликанням: унікальне шоу транслюватиметься лише раз.

Концерт "Believe in Christmas" обіцяє стати особливим досвідом для глядачів: Бочеллі зніматимуть кілька камер з оглядом у 360 градусів. За постанову концерту відповідає режисер Франко Драгон, відомий багаторічною співпрацею із цирком дю Солей. На концерті Андреа Бочеллі виконає композиції зі свого нового альбому Believe, який, за його словами, присвячений вірі, надії й милосердю.

Реклама

Нагадаємо, що це не перший онлайн-концерт співака у 2020 році. Великодній концерт Бочеллі в Міланському соборі в березні цього року був одним з найяскравіших музичних виступів у прямому ефірі за весь час. Відео Music For Hope набрало понад 28 мільйонів переглядів у всьому світі за перші 24 години й привернуло 3 мільйони глядачів під час трансляції, що є найбільшою одночасною аудиторією для трансляції класичної музики в історії YouTube. Різдвяний концерт напевно приверне не меншу увагу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.