До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Андреа Бочеллі дасть концерт у міланському Дуомо з нагоди Великодня

12 квітня католики всього світу святкують Великдень. Більшість з них не зможе відвідати богослужіння через пандемію. У цьому зв’язку легендарний італійський тенор Андреа Бочеллі дасть особливий концерт, який організатори назвали Music for Hope ("Музика для надії"). 12 квітня Бочеллі заспіває в головному соборі Мілана — Дуомо, який у ці хвилини буде абсолютно порожнім. Трансляція концерту буде йти на офіційній сторінці Бочеллі на YouTube, тож почути й побачити концерт зможе будь-хто.

Акомпанувати Бочеллі буде всього один музикант — органіст Дуомо Еммануель Віланеллі. У програмі "Аве Марія" і "Санкта Марія" Масканьї. Концерт відбудеться 12 квітня о 19.00 за італійським часом. Організатори — адміністрація Мілана і його мер Джузеппе Сала — кажуть, що Бочеллі виступає без гонорару.

Реклама

До слова, 61-річний тенор, який народився в Тоскані, не залишився осторонь і допомагає боротися проти пандемії в Італії. Його фонд виділив допомогу на купівлю засобів захисту для італійського медперсоналу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.