До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Âme і Hot Since 82 в CHI by Decadence

10 листопада нічний клуб CHI by Decadence святкує день народження, а привітати його в Київ приїдуть одразу дві суперзірки електронної сцени – Крістін Бейер від імені німецького дуету Âme і британський проект Hot Since 82, який називають новою зіркою Ібіци.

І Âme, і Hot Since 82 зараз сягають вершини своєї кар'єри, а почути їх в один вечір в одному місці – рідкість навіть у Європі.

Реклама

Під ім'ям Hot Since 82 з 2012 року музику випускає Далай Падлей. Уже кілька років поспіль він з успіхом проводить вечірки на Білому Острові, які називаються Labyrinth. Цей сезон для Hot Since 82 став особливо успішним, а сам Падлей прикрасив обкладинку нового номера DJ Mag, адже його релізи постійно піднімаються на вищі рядки чарту Beatport.

Âme представлять в Києві свій дебютний альбом Dream House. Фанати чекали його 15 років, але музиканти повністю виправдали всі очікування. У роботі над релізом брали участь Mathew Herbert і Planningtorock, а експерти називають альбом одним з найкращих зразків електронних записів всього 2018 року і зразком легендарної німецької електроніки.

КУПИТИ КВИТКИ

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.