До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Alina Pash присвятила пісню Heaven дітям, що постраждали від війни

Станом на ранок 1 липня 2022 року
більше ніж 989 дітей постраждали
в Україні внаслідок повномасштабної
збройної агресії рф.

345 з них – загинули

Співачка Alina Pash випустила перший з моменту повномасштабного вторгнення трек. Пронизливі пісня й відео присвячені дітям, які страждають від війни кожного дня. Пісня Heaven була написана відразу після бомбардування пологового будинку в Маріуполі.

Реклама

"Перші два тижні війни здавались одним нескінченним страшним сном — їсти не виходило, спала по кілька годин, тіло ставало сірим і важким…, — розповідає Аліна Паш. — Та коли тато мобілізувався, в останню нашу вечерю перед виїздом він звернувся до мене з проханням: „Ти обрала нести світло крізь творчість, крізь музику, правильно? Отож роби це й зараз. Не згуби в собі митця. Твори й поширюй правду про Україну". Я ніколи не забуду той погляд, ту розмову. Відтоді я вкладую всі свої емоції першочергово в пісні, списуючи свій блокнот. Там багато болючого, нестерпного, але водночас сильного й проривного".

Кліп на пісню Heaven зняли в Литві, у поселенні Кернаве, середньовічній столиці Литовського князівства. У зніманні взяли участь вимушені переселенці з України (зокрема сім’я, яка врятувалася з-під окупації в Херсонській області). Також у відео ви можете побачити українську акторку Вікторію Булітко та комікесу Наталію Гаріпову. Режисер відео — Саша Прилуцький.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.