До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Адель готує новий альбом

Британська співачка Адель інтригує шанувальників новим альбомом у своєму Instagram.

Фото: @adele

У коментарі, який Адель опублікувала 5 травня у свій 31-й день народження, співачка чесно розповіла про проблеми, з якими зіткнулася торік. Про розставання з чоловіком Саймоном Конеккі, про важливість любові до себе і про передчуття майбутнього року, який вона планує присвятити собі. Також британка натякнула на нову музику. "31-й рік буде грандіозним, і я збираюся провести його для себе ... Вперше за десятиліття я готова відчути світ навколо", – написала співачка, перш ніж натякнути, що скоро вийде новий альбом. "30" буде драм-і-басовим озлобленим релізом", – так Адель описує майбутню платівку.

Реклама

Хоча не зовсім зрозуміло, що Адель має на увазі під цим описом. Чи створить вона таку пластинку, ще дізнаємося.

Минуло майже три з половиною роки з тих пір, як співачка представила свій останній студійний альбом – він же найшвидше продаваний в історії – "25" (їй було 27 років, коли він вийшов). Між цим альбомом і його попередником "21" (випущеним, коли їй було 22 роки) минуло чотири з половиною роки. Першу платівку "19" вона випустила за три роки до "25". Схоже, що у Адель є якась хронологічна таблиця, якої вона дотримується, коли справа стосується нової музики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.