До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

A$AP Rocky – хедлайнер Atlas Weekend 2019

13 липня в Києві вперше виступить A$AP Rocky – популярний американський хіп-хоп музикант, який 2011 року прогримів на весь світ своїм треком Live. Love. A$AP Rocky стане хедлайнером п'ятого дня фестивалю Atlas Weekend, який пройде в Києві з 9 по 14 липня.

A$AP Rocky на показі Dior

A$AP Rocky – один з найуспішніших музикантів світу, чиї альбоми займають перше місце в чартах Billboard (до слова, до запису його третьої платівки Testing, представленої 2018 року, приєдналися Moby і FKA Twigs). Музикант також небайдужий до моди: A$AP Rocky випустив власну лінію спільно з Guess, був обличчям колекції Dior Homme весна-літо 2017, а серед його улюблених брендів – Gucci і Balenciaga, які Ракім (справжнє ім'я музиканта) легко комбінує з худі і спортивними штанами.

Реклама

Нагадаємо, що фестиваль Atlas Weekend відбудеться з 9 по 14 липня на ВДНГ в Києві. Серед учасників фестивалю: The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, СПЛІН, Michael Kiwanuka, Netta, Tom Odell, The Hardkiss, Onuka та інші.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.