До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найстильніших кліпів P!nk

Протягом більш ніжP!nk випускає хіт за хітом. З моменту виходу її дебютного R&B-треку "Can't Take Me Home" 2000 року, зірка знову і знову доводила, що вона головна шибайголова поп-сцени. Від несамовитих балад до сміливих і зухвалих "гімнів" про розставання, пісні P!nk завжди вражають. У день народження співачки Vogue UA згадує її найстильніші кліпи.

Stupid Girls

Своїми зухвалими витівками і кліпами P!nk часто намагається звернути увагу на ту чи іншу проблему суспільства. У пісні "Stupid Girls" вона акцентує увагу на брак хороших зразків для наслідування для молодих дівчат, заохочує їх культивувати незалежність та індивідуальність. Після зустрічі біля свого будинку фанаток, які намагалися наслідувати знаменитостей і не шукали власний стиль і не мали прагнень, P!nk вирішила зробити іронічний кліп, який пародіює образи занадто гламурних дівчат.

Реклама
Secrets

Простий, але ефектний – цей кліп співачка зняла в Нортбріджі, передмісті Перта, Австралії, відразу ж після свого концерту на Perth Arena. Відео так і починається: за лаштунками концерту, P!nk та її танцюристи, які вриваються в місто і "влаштовують вечірку" під вуличними ліхтарями на тлі барвистих графіті. Час, місце, люди – всі зійшлися, чому відео і вдалось таким атмосферним.

I Don't Believe You

Відео на пісню "I Don't Believe You" зняте в чорно-білому кольорі, у ньому P!nk в білій весільній сукні, яку вона насправді одягала на її весілля з Кері Гартом 2006 року, і яка символізує марні пошуки коханого – кліп вдався максимально драматичним, але і неймовірно красивим.

Get The Party Started

"Get the Party Started" – перший сингл другого альбому P!nk під назвою Missundaztood (2001). Він став міжнародним хітом і потрапив в першу десятку хіт-парадів в багатьох країнах. Відео на пісню не менше запам'ятовується: яскраве, кічеве і дуже динамічне. 2002 року кліп номінували на MTV Video Music Awards в категорії "Найкраще поп-відео" і він виграв нагороди "Найкраще жіноче відео" і "Найкраще танцювальне відео".

Family Portrait

Кліпи P!nk часто розповідають якусь історію, пов'язану з нею самою. Так і "Family Portrait" присвячений дитинству самої співачки та її переживанням через розлучення батьків. У відео P!nk грає молоду дівчину, яка ніяк не може відійти від проблем, пов'язаних з розлученням батьків. Відображенням цих переживань стала маленька дівчинка, яка зображує співачку в дитинстві. Дівчинка заважає дорослій P!nk робити все – готувати сніданок, спілкуватися з психотерапевтом і виконувати свої справи. В кінці кліпу їхні стосунки налагоджуються, і маленька P!nk потрапляє в рекламу про щасливу родину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.