До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 літніх кліпів, які має побачити кожен: вибір Каті Царик

Режисерка Катя Царик, одна з найуспішніших кліпмейкерів країни (в її біографії — кліп KAZKA "Плакала", відеороботи для Джамали, The Hardkiss, Віри Брежнєвої) в цьому році зняла дебютний фільм. Прем'єра короткометражної романтичної стрічки "Обійми мене" пройшла на кінофестивалі "Молодість", у прокаті ми побачимо фільм у 2022 році.

На прохання vogue.ua режисерка вибрала п'ять культових літніх кліпів, які надихнуть танцювати, любити і дозволяти собі трішки більше, ніж зазвичай.

Реклама
Катя Царик
Елтон Джон — A Word in Spanish

Приголомшлива пісня Елтона Джона, а цей кліп нагадує мені про дитинство, коли я любила його дивитися. У ньому барвисті вулиці, історія любові, розлуки. Приголомшливої ​​краси головний герой і неймовірний стиль!

Groove Armada — "My Friend"

Кожна з нас так чи інакше була на місці головної героїні, коли ти мрієш про легкий, безтурботний відпочинок у колі близьких подруг. І, напевно, тому ця пісня і кліп такі привабливі — багато асоціацій. Часом хочеться забути про всі турботи і просто танцювати під найбільш літній трек.

Rhye – Needed

Ця робота для мене асоціюється з літом, адже літо — це не лише сонце і море, а й вечори і легкі відкриті почуття, коли ти вільний бути тим, ким ти є. Цей кліп мене сповнює справжніми, відкритими почуттями. Дуже часто літніми вечорами я їду містом в авто, вимикаю кондиціонер і відчиняю вікна. Теплий вітер і музика Rhye — це літо.

Sophie Ellis-Bextor — Catch You

По-перше — це неймовірно красиво, по-друге — це приголомшлива Софі Елліс Бекстер, по-третє — це Венеція. Мені подобаються такі героїні, подобається дівчина в пошуку себе або кохання.

Gwen Stefani – Cool

Як на мене, цей кліп — найчудовіша літня історія про кохання. Красиві герої, приголомшливі образи, костюми, архітектура і сонячна картинка. І відразу хочеться закохатися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.