До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найстильніших музичних відео за версією Макса Купера

11 вересня на локації JARD в Києві відбудеться лайв-шоу британського електронного музиканта Макса Купера. Напередодні свого виступу британський музикант поділився улюбленими музичними відео, які його надихають.

Jake Fried — Headspace

"Прекрасна, змістовна і ретельно промальована від руки розповідь Джейка Фріда. Обожнюю губитися в цій роботі".

Реклама
Björk – All is Full of Love

"Дивовижний голос і самобутність Бьорк ідеально об'єднані в прекрасне музичне відео Кріса Каннінгема. Безпрецедентний візуальний підхід, з глибоким філософським твердженням про почуття і свідомість. Це, ймовірно, один з найкращих існуючих музичних кліпів".

Royksopp — Remind Me

"Епічна інфографіка! Безліч інсайтів про світ, в якому ми зараз живемо, оформлені в дуже приємну візуальну форму. Також раджу в цілому звернути увагу на роботи режисера Девіда Маккендлеса, якщо вам подобаються подібні речі".

Swarm — A McGloughlin Brothers Film/Music by Max Cooper

"Неймовірно красивий короткометражний фільм приголомшливих Кевіна й Параїка Макглафлінів, музику для якого я із задоволенням написав. Я спробував сфотографувати кожну сцену за допомогою крихітних клацань і звуків, щоб отримати звуковий потік того ж значення й інтенсивності, який створює фільм".

Flairs – Truckers Delight

"Ця робота мене повеселила від душі й змусила посміхнутися. Відео приголомшливе. Автор — геній комп'ютерних ігор, який ідеально поєднав відеоряд з відповідною музикою".

The Flashbulb – Undiscovered Colours

"Один із моїх найулюбленіших музичних творів усіх часів! Він дуже класний".

Flying Lotus – Zodiac Shit

"Усі знаки зодіаку в намальованій від руки формі. Це просто чудовий твір: музика й візуальні ефекти здаються майже нероздільними".

Bonobo – Cirrus

"Мені подобається, як відео відображає продюсерський підхід Bonobo. З усіма інструментами і звуками живої природи музика звучить трохи в стилі ретро, ​​але зібрана в дуже сучасній обчислювальній манері, як і саме відео".

Lorn — Anvil

"Неймовірно атмосферне і таке, що передає настрій музики, відео. Це справжній шедевр".

Plaid – Itsu

"Дивовижна музика Plaid! Усе починається дуже невинно. Мені подобається, як вона врівноважується і посилюється похмурими музичними відтінками, і з часом поринає в повний безлад. Чудово розказана історія, яка зазначає цікаві й важливі моменти. Це прекрасний музичний твір у моєму списку фаворитів".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.