До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навіщо йти на конференцію Connecting Women

28 жовтня в Києві в КВЦ "Парковий" відбудеться жіноча конференція Connecting women про секрети створення власного бізнесу. У програмі п'ять тематичних потоків, більше 20 спікерів та нові можливості для нетворкінгу. Напередодні конференції Vogue.ua розповідає про лекторів, виступи яких не можна пропустити.

Ніна Левчук
Керівник Google Marketing Solutions в країнах Центральної та Східної Європи, Ірландія, ідеолог та організатор першої в Україні Women’s Empowerment Program від Google для жінок

Історія Ніни – це приклад того, що можна досягти будь-яких висот. Дівчина працювала в багатьох великих компаніях, вигравала гранти, брала участь в навчальних програмах і одного разу стала керівником в компанії мрії – Google. У Ніни більше 7 років професійного досвіду в маркетингу, цифрових технологіях і продажах в міжнародних компаніях і стартапах Силіконової Долини. Вона керує відділом з розвитку клієнтів Google, управляє командами в Україні, Балтиці, Адріатиці та інших.

Реклама

На Connecting women Ніна розповість про те, як побудувати свій бізнес в інтернеті з нуля, а також якими безкоштовними інструментами Google можна скористатися.

Лєра Бородіна
Засновниця сервісу оренди суконь Oh my look!, співзасновниця б'юті-бара G.bar і шоуруму корейських брендів So DoDo.

Бізнес Лєри Бородіної зростає стрімко. За 4 роки існування Oh My Look! вона відкрила 4 шоуруми в Україні (Київ, Одеса, Дніпро і Харків) і 2 за її межами – в Москві та Мінську. За цей час сервіс зріс у 50 разів і сьогодні в асортименті Oh My Look! в Україні – 4000 суконь.

G.Bar можна побачити у всіх Instagram-акаунтах країни. Нині відкрито 10 б'юті-барів в Україні і по одному в Санкт-Петербурзі, Астані та Москві. Восени Джі відкриється у Варшаві, Братиславі, Бішкеку, а також в Кременчуці й Одесі.

Читати соцмережі Лєри – одне задоволення. Красиві фото, іронічні історії та надихаючі думки. На конференції Лєра Бородіна розповість, як їй вдається бачити в житті тільки можливості.

Ярослава Гресь

Ярослава виховує чотирьох дітей та керує піар-агентством Gres Todorchuk PR. Її агентство – єдине в Україні, в фокусі якого тільки культурні та соціальні ініціативи. Як колишньому головному редактору вдалося почати свій бізнес, не впасти у відчай після невдач та стати зіркою соцмереж? Чому Ярослава ніколи не відповідає на питання "Як ви все встигаєте"? Відповіді на ці питання отримають учасники Connecting Women.

Лєра Жільєва

Дизайнер та засновниця українського бренду жіночої білизни Zhilyova Lingerie, який всього за три роки став відомим і за межами країни. Лєра знає, як побудувати свою успішну марку з нуля та підкорити весь світ. На конференції вона розповість про натхнення, конкуренції з відомими торговими марками та досягненні неможливого.

Більше інформації про програму та спікерів конференції – на сайті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.