До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Південний шарм: у гостях у моделі Лілі Олдрідж

Світлий і просторий будинок у Нешвіллі моделі Лілі Олдрідж і музиканта Калеба Фоллоуілла – для спокійного сімейного життя.

Лілі Олдрідж. В їдальні – іспанські вінтажні стільці XIX століття

Лілі Олдрідж і Калеб Фоллоуілл по півроку перебувають у роз'їздах у відрядженнях і на гастролях, тому вільний час намагаються проводити разом. Щоб усамітнитися і максимально присвятити себе сім'ї (у пари є шестирічна донька Діксі, а зараз Лілі знову вагітна), Лілі і Калеб купили особняк в Нешвіллі. Це просторий світлий будинок з дерев'яними підлогами, великими вікнами і високими стелями з декоративними балками. Найулюбленіше заняття Лілі прикрашати його до Різдва. Якщо, під час подорожі по півдню США у грудні, ви побачите в Нешвіллі сяючий вогнями цегляний особняк, цілком можливо, це будинок Лілі і Калеба.

Реклама
Стіни кухні прикрашає плитка, зроблена на замовлення для Лілі і Калеба; в центрі – важкий мармуровий стіл
Важливо вміти змішувати. Раніше я купувала все підряд, а потім зрозуміла, що мій будинок став схожим на магазин.
У вітальні зібраний декор з усього світу: марокканська люстра з мідною фурнітурою, французьке бра XIX століття (на комоді), антикварне шведське дзеркало і крісла з Марокко

Житло вдалось еклектичним: марокканські меблі, перські килими, мармуровий стіл на кухні, багато затишних пуфів і крісел. Олдрідж народилася в Каліфорнії, а після знайомства з Калебом десять років тому переїхала в Нешвілл. З появою Діксі змінилися і пріоритети пари: вони вирішили змінити квартиру в центрі, біля барів і клубів, на "будинок поруч з хорошою школою". У цей будинок модель закохалася з першого погляду. "Він здався мені таким затишним", згадує вона. Над інтер'єром працювали друзі сім'ї дизайнери Луїза Пірс і Емілі Уорд з агентства Pierce & Ward. Серед їхніх зіркових клієнтів Леонардо Ді Капріо і Дакота Джонсон, до того ж вони оформляли квартиру Лілі і Калеба.

Спальня. Ліжко ручної роботи, китайська лампа, розписана вручну, і антикварні люстри
У ванній – килим з Ірану

Протягом чотирьох місяців, поки Фоллоуілл був на гастролях, а Олдрідж на зйомках і показах, дизайнери повністю оновили простір. "І через три роки інтер'єр залишається без змін", з гордістю підкреслює Уорд. Як референси Олдрідж вручила дизайнерам добірку найрізноманітніших знімків, від романтичних англійських котеджів до екзотичних марокканських ріадів. Дизайнери проревізували безліч антикварних магазинчиків і eBay в пошуках шкіряних клубних крісел, пуфів, люстр і цілого оберемка інших речей середини минулого століття. Так в будинку з'явилися вінтажні комоди, велика чавунна ванна на витончених ніжках, мідний посуд і плетені підвісні крісла все це потрапило в Нешвілл з різних куточків світу. "Я зрозуміла, як важливо вміти змішувати розповідає Олдрідж. Раніше я йшла в галерею і купувала все підряд. А потім раптом зрозуміла, що мій будинок схожий на магазин".

Вітальню прикрашають скарби з місцевих антикварних магазинів – наприклад, люстра у вигляді зодіакальної кулі
Калеб любить мистецтво. На фото – його невелика колекція американського живопису
Робота змушує нас мотатися по всьому світу. Але ми любимо свій будинок і намагаємося більше часу проводити разом.
Одне з найзатишніших місць в будинку кухня з відкритими буфетами і декоративною плиткою в стилі ретро. Головний тут Калеб. "Якось він зізнався, що якби не став співаком, то точно пішов би на кухаря", розповідає Лілі. У будинку є "розкішна", за словами самої господині, їдальня, яка пустує. Сім'я любить обідати в світлій "малій їдальні". "Ми не аматори пафосних прийомів", пояснює модель. У вітальні книжкові стелажі-арки, камін, в якому всю зиму горить вогонь, і кілька клубних крісел, схожих на крісла в студії батька Лілі художника.
Діксі стрибає на своєму ліжку. Балдахін виготовлений компанією Baby & Child. Поруч лежить її улюблена м'яка іграшка – старий кролик
З народженням Діксі змінилися пріоритети пари: квартиру в центрі міста вони змінили на будинок поруч з хорошою школою.
Лілі Олдрідж з донькою Діксі під час чайної церемонії

"Будинок, в якому минуло моє дитинство, був гостинним і затишним, згадує модель. Ми завжди були раді гостям". Ці традиції Олдрідж з чоловіком продовжують вже у власному домі. "Обожнюю, коли до нас приходять друзі доньки, гості, розповідає вона. Вони роблять наш будинок живим".

Фото: Leslee Mitchell

Текст: Джейн Кельтнер де Велле

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.