До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вся королівська сім'я на великодній службі на честь Єлизавети II

21 квітня католицький світ відзначає світле свято Великодня, яке цього року ще й збіглося з днем народження королеви Єлизавети II. Королівська родина традиційно відвідала святкову службу в Каплиці святого Георгія у Віндзорі.

Королівська родина на великодній службі, 2019

Очолювала цю дружну компанію сама Її Величність, Єлизавета ІІ, якій виповнилося 93 роки. Разом з нею до Віндзора приїхали герцоги Кембриджські, Вільям і Кейт, а також принц Гаррі. Його дружина Меган Маркл на службі не з'явилася, адже вже в найближчі дні готується стати матір'ю і уникає публічних заходів. Супроводжували королеву й інші члени сім'ї, включно з принцом Ендрю і Зарою Філліпс, принцесами Беатріс і Євгенією.

Реклама
Королева Єлизавета II на великодній службі, 2019
Герцоги Кембриджські на великодній службі, 2019

Головним кольором церемонії став блакитний. Відтінок весняного неба цього разу вибрали і королева Єлизавета II, і герцогиня Кембриджська, яку, до речі, в британській пресі вже називають майбутньою королевою. Дружина принца Вільяма з'явилася в лаконічному жіночому пальті Alexander McQueen, яке доповнила капелюшком у тон і світло-сірими базовими аксесуарами.

Герцогиня Кембриджська на великодній службі, 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.