До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вілла Медічі: курорт Fonteverde в Тоскані

Знаменитий курорт Fonteverde в Тоскані пропонує гостям унікальну оздоровчу програму, на розробку якої знадобилось 10 років.

Білосніжна вілла на фото – старовинна частина готелю, побудована на початку XVII століття

Моду їздити на води в Сан-Кашано-деї-Баньї в Тоскані ввів ерцгерцог Фердінандо I Медічі. 1607 року на його прохання тут спорудили білосніжну віллу, з вікон якої видніються сієнські пагорби. Побувати на ній можна і сьогодні: вілла Медічі – частина спа-курорту Fonteverde. 2002 року тут провели масштабну реставрацію і побудували нові будинки, але ренесансний дух зберігся. У готелі доступні 63 номери, 11 напівлюксів та 4 сьюти – всюди антикварні меблі сусідять з картинами тосканських художників епохи Відродження.

Реклама
Grand suite в Fonteverde

З моменту відкриття Fonteverde лідирує у міжнародних рейтингах World Travel Awards, Spafinder і Condé Nast Traveler, а 2019 року став першим у рейтингу World SPA & Wellness Awards. У Fonteverde є 8 басейнів, 7 з яких – з термальною водою: гідромасажний Bioaquam з відкритою і закритою частинами, два криті і чотири басейни на відкритому повітрі з видом на долину Валь-д'Орча – пагорби, середньовічні села, оливкові гаї і виноградники. Площа спа-центру Fonteverde – 5 000 м2.

Термальний басейн у Fonteverde

Гості з'їжджаються в Fonteverde на процедури, які проводять топ-фахівці, – на масаж, наприклад, їдуть до Діпа, майстра аюрведи і шиацу. Він входить до п'ятірки найкращих масажистів світу, серед його клієнток – Кейт Вінслет і Пенелопа Крус. Відтепер курорт пропонує програму Equilibrium, яку розробляли протягом десяти років. По суті це комплексний план дій на три дні або на тиждень: він включає макробіотичну дієту, спорт, спа і лікувальні процедури. Перший і обов'язковий етап – тест на визначення кількості вільних радикалів в організмі, які часто стають причиною захворювань.

Спа в Fonteverde

Переваги Fonteverde не обмежуються спа і масажами. У сезон у готелі пропонують трюфельне полювання в супроводі гідів. У Сан-Кашано-деї-Баньї є свої місця, варті відвідування, – наприклад, готична церква Святого Леонардо. А якщо захочеться оглянути околиці, кращого місця для старту не придумати: курорт розміщений на кордоні трьох регіонів – Умбрії, Тоскани і Лаціо, за 70 км від нього – Сієна, за 130 км – Флоренція.

Околиці Fonteverde

Текст: Дарія Слободяник

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.