До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрився бутик Loro Piana Interiors

15 листопада в Києві відкрили флагманський шоу-рум італійського бренду Loro Piana Interiors.

Loro Piana – одна з найстаріших італійських фамільних кампаній, історія якої починається 1924 року. Loro Piana Interiors є найкращим у світі виробником інтер'єрних тканин, килимів, покривал та інших аксесуарів для будинку з кашеміру, шерсті мериноса і перуанської вікуньї. Тепер відчути "тактильну емоцію" і зануритися в філософію бренду можна і в Києві – бутик бренду тепер працює за адресою Болсуновська, 2.

Реклама

Компанія DOMIO, офіційний представник бренду в Україні, довго прагнула відкриття шоу-руму Loro Piana Interiors у Києві. Проект київського шоу-рума був розроблений дизайнером Loro Piana Interiors, його реалізацією в Києві займалася команда DOMIO і дизайн-бюро Bolshakova Interiors. Він вдався світлим, затишним, атмосферним. Тут можна побачити і доторкнутися до того, чим славиться Loro Piana Interiors по всьому світу і легко підібрати аксесуари і тканини для будинку так, щоб все склалося в одну гармонійну історію.

У київському бутику можна ознайомитися як з класичними пропозиціями Loro Piana Interiors, так і з новою капсульною колекцією Caledonia. Всі вироби зроблені з шерсті мериноса, ніжного baby cashmere, шерсті перуанської вікуньї і шовку.

<b>Лоро Пиано</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.