До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де оздоровитися в Києві: центр аюрведи Shambala Wellness Club

20 кілометрів від Києва, в тихому, екологічно чистому місці в c. Рожни відкрився найбільший в Україні і Східній Європі центр аюрведи Shambala Wellness Club. Комплекс спеціалізується на двох напрямках: аюрведичному оздоровленні та SPA-відпочинку. В основі унікальної концепції центру: філософія давньої індійської медицини аюрведи, wellness-підхід, сучасні тренди в харчуванні і очищенні організму.

Shambala Wellness Club

Комплекс Shambala Wellness Club побудований за традиційною системою планування простору Васту. Крім Wellness & SPA зони в комплексі можна знайти щоденні заняття йогою і пранаямою (дихальні практики), медитації, лекції про здоровий спосіб життя і почати знайомство з аюрведою. На цьому етапі Shambala Wellness Club вже працює і готовий приймати нових гостей. Комплекс функціонує в тестовому режимі і надає знижку -30% до кінця лютого. До весни центр обіцяє озеленити територію, а до літа – добудувати басейн на свіжому повітрі.

Реклама
Shambala Wellness Club
Аюрведа

Аюрведа – не просто давня система індійської медицини, це філософія життя і шлях до пізнання свого тіла. Всесвітньою організацією охорони здоров'я аюрведа визнана ефективним напрямком альтернативної медицини, у якій використовують виключно натуральні препарати і косметику. Головний принцип аюрведи: лікувати не хворобу, а людину. Це і є основою всієї концепції Shambala Wellness Club.

Shambala Wellness Club

Головний лікар Shambala – дипломований лікар аюрведи, який має більше десяти років практичного досвіду, а 60% терапевтичного складу клініки – спадкові тераписти-індуси з багаторічним стажем аюрведичної практики. Все лікування в центрі здійснюють на основі препаратів природного походження і автентичних аюрведичених засобів, які доставляють з Індії.

Shambala Wellness Club

Центр розрахований не лише на адептів аюрведи, але і на послідовників здорового способу життя і всіх, хто хоче поповнити запас енергії і поліпшити самопочуття, контролювати стреси і прислухатися до потреб свого тіла. Програму оздоровлення для кожного відвідувача комплексу розробляють індивідуально, зважаючи на анамнезу і марма-діагностику. Фахівці аюрведичної і традиційної медицини Shambala складають повну картину стану здоров'я, розроблять індивідуальні рекомендації з харчування, коректують спосіб життя, підбирають аюрведичні препарати і процедури, щоб досягти максимального ефекту від оздоровчих програм.

Wellness & SPA

Wellness і спа-зона комплексу пропонують спеціально розроблені пакети для перезавантаження після напружених буднів і повне оздоровлення організму. Тут можна спробувати відомий у всьому світі олійний масаж "Абхьянгам", розслабитися під час процедури "Широдхара" і пропарити тіло в індійській дерев'яній фітобочці "Сведана". Для тих, хто просто хоче розслабитися і насолодитися самотою, комплекс пропонує критий басейн, циркулярний душ, хаммам, фінську сауну, фіто-бар і соляну кімнату.

Shambala Wellness Club
Shambala Wellness Club
Shambala Wellness Clu
Номери

У комплексі Shambala Wellness Club розміщений 41 номер, виконаний в сучасному стилі і орієнтований на повне занурення в атмосферу розслаблення і оздоровлення. До номерного фонду входять апартаменти категорій standard, superior і suite. У невеликих і лаконічних номерах відсутнє телебачення, гучна музика і міський шум. Замість цього комплекс пропонує ранковий спів пташок і приємний шум річки Десни.

Shambala Wellness Club
Ресторан

У Shambala Wellness Club розміщений аюрведичний ресторан площею 175 м2. Система харчування в комплексі спеціально розроблена шеф-кухарем згідно з аюрведичними канонами і адаптована під сучасні європейські тренди і досягнення дієтології. Особливістю аюрведичної кухні є незвична подача страв. В одній тарілці основної страви можна зустріти відразу шість різних смаків: солодкий, солоний, терпкий, гіркий, гострий і кислий.

Shambala Wellness Club

Крім того, аюрведичне харчування передбачає вегетаріанське меню і цілковиту відсутність кави, чаю, алкоголю і цукру, що є запорукою справжнього детоксу для організму. Всі програми Shambala Wellness Club включають триразове харчування, а гості спа-комплексу за додаткову плату можуть придбати аюрведичні сніданок, обід або вечерю.

Shambala Wellness Club

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.