До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гостина на весь світ: 5 ідей, як прикрасити новорічний стіл

Не важливо, які плани на новорічну ніч: тихе сімейне свято чи галаслива вечірка. Очевидно лише те, що без шикарно накритого новорічного столу не обійтися, а чим красивішим він буде, тим більш святковий відчуватиметься настрій. Vogue.ua зібрав вдалі приклади оформлення столів на Pinterest.

Золото, кришталь і зірки

Кришталь завжди вважався ознакою розкоші, золото – невід'ємним символом багатства, а зірки додають настрою чарівництва. Якщо об'єднати ці три елементи в одну композицію, вдасться елегантний стиль з дрібкою мрійливості.

Реклама

<b>элегантные новогодние столы</b>

Ялинкові іграшки та прикраси

Ніщо так не натякає на Новий рік і Різдво, як яскраво прикрашена всілякими іграшками ялинка. Коли іграшок занадто багато, а новорічний стіл потребує цікавого елементу декору, то настає час об'єднати приємне з корисним. Прикраси на столі, у вазах і салатниці, над столом і як таблички з ім'ям гостя, це і ще багато всього можна придумати, щоб новорічний стіл мав чарівний вигляд.

<b>новогодние столы с елочными игрушками</b>

Ялинові гілки і шишки

Цікавим і злегка колючим рішенням є декорування святкового застілля справжніми гілками сосни або ялинки, а також шишками. По-перше, такий стіл стає затишним. По-друге, немає потреби в ароматичних свічках. По-третє, використання натуральних матеріалів неодмінно додасть легкості порожньому або надто заставленому блискучими елементами столу. До цієї ідеї точно варто придивитися!

<b>новогодние столы с сосновыми ветками</b>

Квіти

Прикраса квітами – це не тільки доля літа. Як не дивно, але якщо доповнити квіткову композицію ялинковими іграшками, гірляндами і конфетті, можна створити красивий новорічний стіл. До того ж, що, якщо не квіти, робить інтер'єр яскравішим і свіжішим?

<b>новогодние столы цветы</b>

Куточок з найважливішим

Для домашньої вечірки хорошим рішенням буде організувати зручний корнер з напоями та закусками. Стіну можна прикрасити різнокольоровими гірляндами і кулями або, навіть, присвятити оформлення столика якійсь певній тематиці. Наприклад, вибрати основні кольори або стиль посуду.

<b>новогодние корнеры</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.