До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Guerlain відкриває екошколу для дітей

Бджола для Guerlain – не тільки гарний символ на флаконах легендарних ароматів і джерело меду для лінії Abeille Royale. Захист біорізноманіття та, зокрема, бджіл як виду – це одне з пріоритетних завдань Guerlain, без якого неможливо забезпечити існування виробів Будинку і збереження навичок майстерності. Цей символ також надихає Будинок Guerlain на підтримку різних проектів. Цього року компанія відкриває школу для дітей Bee School – проект, мета якого розвинути любов до природи і підвищити обізнаність дітей в питаннях важливості захисту бджіл.

Заняття для волонтерів почнуться вже з вересня у Франції, а потім і в інших країнах, де є офіси Guerlain. Разом з командою Bee School діти в початкових школах краще розумітимуть проблеми, пов'язані з біорізноманіттям і кліматом, а також дізнаються про конкретні рішення щодо їх захисту та боротьби з вимиранням.

"Вулик" – завод з виробництва косметичних засобів Guerlain, при будівництві якого особливу увагу приділили збереженню біорізноманіття на території і її озеленення

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.