До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великодні традиції Єлизавети Юрушевої

Напередодні світлого свята Великодня Єлизавета Юрушева, керівниця готелів Fairmont Grang Hotel Kyiv та Riviera House, розповіла нам про сімейні великодні традиції.

Єлизавета Юрушева із чоловіком Олександром Скічком

Мені здається, що наші великодні традиції абсолютно такі самі, як і в багатьох українців — ми збираємося всією родиною, проводимо цей день разом. Єдине, що цього року ми не підемо до церкви — це буде дуже незвично, але щоб впоратися з поширенням коронавірусу в Україні — цей крок просто потрібно зробити. Просто хочу сказати, що головне — це почуття віри й подяки, яке в нас всередині, а не зовнішні атрибути. Про це важливо пам’ятати.

Реклама

Я дуже люблю Великдень, але паски не печу, тому будемо їх замовляти. Зате з дітьми ми точно багато уваги цього року надамо прикрашенню оселі, хочеться придумати щось особливе й небанальне.

Усім читачам vogue.ua мені хочеться побажати одного. Не важливо, карантин тепер чи ні, головне зберегти в душі теплоту й провести цей світлий день з почуттям вдячності й любові. Бережіть себе і своїх рідних, підтримуйте нужденних і пам’ятайте — після найтемнішої ночі завжди приходить світанок.

Фото: надала прес-служба Єлизавети Юрушевої

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.