До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Palazzo Fiuggi Wellness Medical Retreat — ексклюзивний оздоровчий курорт в Італії

Всього за 50 хвилин їзди на південь від Риму на термальному курорті Ф’юджі, відомому своїми цілющими джерелами мінеральної води, розташувався Palazzo Fiuggi Wellness Medical Retreat — один з провідних світових курортів з оздоровлення тіла, розуму й душі. Після повної реконструкції курорт відкрився в травні 2021 року й уже приймає гостей з усього світу. Запрошуємо вас у подорож найексклюзивнішим оздоровчим центром на території Італії.

Palazzo Fiuggi

Курорт Palazzo Fiuggi визнано історико-культурною спадщиною Італії, а його історія налічує вже понад 100 років. Раніше він був першим в Європі готелем з басейном, а в стінах величної будівлі в стилі артнуво побувало безліч відомих гостей, серед яких король Віктор Еммануїл III, Пабло Пікассо, Франческа Бертіні, Роберто Росселліні, Елеонора Дузе, Едуардо Де Філіппо. Курорт і сьогодні вражає своїх гостей першокласним сервісом, вишуканими інтер’єрами й ексклюзивними зручностями, головною з яких є оздоровчий Spa-комплекс, що пропонує широкий спектр унікальних програм і процедур. Курорт працює на основі стародавніх холістичних практик у поєднанні з прогресивною традиційною західною медициною, виводячи терапію за межі лікування симптомів. Застосовувані методи лікування науково обґрунтовані й мають відчутні результати: поліпшують самопочуття, зміцнюють здоров’я і сприяють довголіттю. Після початкової консультації фахівці складають індивідуальну програму з персональними рекомендаціями, результат від яких не забариться.

Реклама
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

Всього Palazzo Fiuggi пропонують чотири оздоровчі програми для гостей: Complete Life Rewind (омолодження), Optimal Weight (корекція ваги), Deep Detox, (глибокий детокс), Immuno Boost (зміцнення імунітету). Кожна програма адаптована до індивідуальних потреб людини й складається з великого меню оздоровчих процедур. Програма Complete Life Rewind націлена на комплексне усунення як внутрішніх, так і зовнішніх ознак старіння. Курс охоплює косметологічні процедури, що запобігають старінню шкіри, гідротерапію для виведення токсинів з організму, кріотерапію для омолодження, масаж і вправи для релаксації та міцного сну. Професійна команда Palazzo Fiuggi впевнена, що кілька простих і корисних звичок — це все, що треба, щоб привести себе у форму. Програма Optimal Weight допомагає налаштуватися на ведення здорового способу життя, позбутися старих шкідливих звичок і змінити форму тіла.

Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

Тим часом очистити організм від накопичених токсинів і важких металів та підвищити фізичну активність курорт пропонує за допомогою програми Deep Detox, а для зміцнення імунітету згодиться курс Immuno Boost, що ґрунтується на дотриманні індивідуального режиму й передбачає методи натуропатії, поради з правильного харчування, процедури детоксикації та фізичну активність. Ця програма також підхожа як реабілітація для пацієнтів, що перехворіли на коронавірус, та охочих знизити ризик зараження. Для тих, хто прагне ретельніше подбати про здоров’я, відновити імунну систему й підвищити рівень захисту від інфекцій, курорт також пропонує спеціальну оздоровчу програму Post Covid-19.

Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

Зона велнес і спа-процедур площею 6000 м2 призначена для повного оздоровлення й розслаблення. Palazzo Fiuggi пропонує гостям одні з провідних світових процедур, серед яких інноваційна детокс-терапія MLX Dome, псамотерапія (метод лікування гарячим піском), звукотерапія з використанням співучих чаш, гідротерапія, фізіотерапія, остеопатія, різні масажі, обгортання, скраби й ванни, аюрведичні процедури, лазерна, озоно- й кріотерапія, плазмова й світлова терапія, а також ціла низка інших лікувально-оздоровчих, косметологічних і спа-процедур. Гості оздоровчого центру можуть пройти процедури таласотерапії, спрямованої на регенерацію організму й насичення його мінералами лікувальної води Fiuggi. Також територія спа-зони обладнана саунами, турецькими лазнями, джакузі й душем з хронотерапією.

Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

В оздоровчому центрі гостям доступні одні з провідних оздоровчих і медичних технологій: найширший спектр технологій МРТ, інфрачервоних технологій для здорової діяльності мозку й сну, сканування сітківки ока та діагностичні дослідження. У Palazzo Fiuggi є просторий тренажерний зал площею 400 м2, розташований у колишньому банкетному залі палацу. Крім ультрасучасного обладнання, тут є спеціальні тренажери Technogym в Icaros VR, Reaxing для когнітивних тренувань, а також устатковання для пілатесу.

Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

Елегантний ресторан 4 Continenti, прикрашений фресками Галімберті й крихкими люстрами з муранського скла, пропонує гостям смачні й корисні страви з індивідуального меню від шеф-кухаря Гайнца Бека — володаря трьох зірок Мішлен та експерта з питань природної біоенергетики. Програму харчування складено з огляду на норми споживання калорій на день і фізичного навантаження, що забезпечує надходження в організм потрібних поживних речовин для активації молекулярних шляхів, які сприяють клітинному омолодженню та зміцненню імунної системи. У межах програми харчування Palazzo Fiuggi шеф-кухар Гайнц Бек і професор Давид Делла Морте Капоші представили нову ефективну концепцію, спрямовану на зниження ваги без втрати м’язової маси. Програма не потребує від гостей дотримання жорсткої дієти. Навпаки, вони можуть скуштувати смачні й легкі страви з використанням біодинамічних натуральних інгредієнтів, що містять усі потрібні поживні речовини та мікроелементи.

Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

Своїм успіхом Palazzo Fiuggi зобов’язаний унікальним властивостям води з природних джерел регіону. Вода Fiuggi, відома своїми цілющими властивостями впродовж більш як 600 років, лежить в основі багатьох оздоровчих програм курорту. Завдяки цілющим властивостям води Папа Боніфацій VIII та Мікеланджело змогли зцілити свої недуги. Курс приймання води входить також до програми тренувань і харчування для схуднення.

Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

Номери в Palazzo Fiuggi виходять за межі розкоші. Курорт пропонує широкий вибір розміщення залежно від уподобань гостей — від стандартних номерів до королівських люксів з панорамною окремою терасою площею 140 м2. Кожен номер зроблений в елегантному сучасному стилі, який чудово римується з історичною будівлею епохи Ліберті. З кожного номера, сповненого природного світла, відкривається краєвид на парк, старе місто або басейн, який перехоплює дух з перших хвилин. Номери оздоблені карарським мармуром та оригінальним паркетом, декоровані вишуканими сучасними меблями й прикрашені незвичайними фресками та декоративними елементами, обладнані вікнами в стилі модерн і люстрами з муранського скла. Кожна деталь нагадує про славну епоху й надає готелю неповторного шарму.

Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

У Palazzo Fiuggi нудно не буде нікому. Крім ексклюзивних оздоровчих спа-програм і харчування, курорт пропонуємо гостям широкий вибір дозвілля. Провести час можна в затишному залі з фресками, які датуються початком 1900-х, відвідати бібліотеку й насолодитися спокійними роздумами або провести час за читанням книг. Приємним бонусом стане панорамний вигляд на гори Ернічі, який відкривається з тераси бібліотеки. Випити чашечку відновлювального чаю, приготованого за середньовічними рецептами бенедиктинських ченців з абатств Чочарії курорт пропонує у фітобарі, переглянути фільм можна в кінотеатрі із сучасною системою звукопідсилення, або, якщо є охота, — зіграти в більярд чи великий теніс. У Palazzo Fiuggi є також поле для гольфу, яке з’явилося ще в 1936 році та вважається одним з найстаріших в Італії. Гості можуть пограти в гольф на полі з 18 лунками серед приголомшливих краєвидів пагорбів Ф’юджі й озера Кантерно.

Palazzo Fiuggi

Прихильникам активного відпочинку курорт пропонує піші походи та велосипедні прогулянки в супроводі гіда. Район, у якому розташовується готель, багатий на природні та історичні пам’ятки. Ви можете дізнатися більше про цей регіон, відвідавши, зокрема, п’ять замків: Трівільяно, Торре Каетані, Фумоне, Треві й Трісулті, або повторити шлях Папи Боніфація VIII, пройшовши вздовж озера Кантерно до джерел Ф’юджі. Всього за годину їзди від Palazzo Fiuggi є безліч визначних міст і місцин, серед яких Рим, Ананьї (місто Пап), циклопічне муровання Алатрі, давнє абатство Касамарі й Фумоне, замок з найвищим висячим садом в Європі. Також гостям пропонується подорож до Неаполя та Помпеї. Можна довго розповідати про цей курорт, проте варто приїхати особисто, щоб відчути всю магію, яка відбувається тут.

Фото: Tyson Sadlo, Herd Represented

Сайт: https://www.palazzofiuggi.com/

Instagram: @palazzofiuggi

Facebook: https://www.facebook.com/palazzofiuggi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.