До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Готель Su Gologone на Сардинії змінив убрання для літнього сезону

Готель Su Gologone на Сардинії, який спершу був рестораном, — це плід сімейної праці й таланту. Розповідаємо про його особливості.

Готель Su Gologone розміщується на території мальовничої Барбаджі, де море ховається за кущами ялівцю та предметами мистецтва тамтешніх художників. Історія готелю почалася в 1967 році з ресторану, що його відкрив майбутній засновник готелю "Пеппедду" — Джузеппе Палімодде.

Реклама

У ті часи про цей район Сардинії ходила недобра слава, тому ідею ресторану з традиційною італійською кухнею не сприймали серйозно. Однак завдяки кулінарному таланту дружини засновника місце стало популярним, а згодом тут з’явився і затишний готель на березі Середземного моря.

Нині готель процвітає, а місце його розміщення стало чудовим варіантом для приємного відпочинку. До послуг гостей Su Gologone запропоновано 70 розкішних номерів. В оточенні готелю прекрасна італійська природа, водне джерело Су Гологоне, на честь якого названо готель, а також унікальний інтер’єр.

За оформлення інтер’єру Su Gologone відповідає дочка засновника, Джованна Полімодде, яка щороку створює новий настрій, запрошуючи гостей знову закохатися в це місце.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.