До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еклектика: нова колекція Gucci Décor

Нова колекція Gucci Décor зібрала безліч мотивів, які знайомі шанувальникам бренду з останніх показів модного Дому. Комбінація відтінків, малюнків і дизайну мають ефектний і еклектичний вигляд – квіти, тварини і комахи прикрашають і сулья, і подушки, і чайники.

Ілюстрація Алекса Меррі

В основі цієї колекції прихильність Алессандро Мікеле до мистецтва і ремісничої майстерності, пов'язаної з італійськими виробниками, а також бажання відсвяткувати багату культуру італійського мистецтва. Це серія красивих ваз, прикрашених гаслами і візерунками Будинку, з декоративними зміями замість "ручок", розширений асортимент кухлів і стійок для свічок, розкішні подушки та багато іншого. Для тих, хто шукає більш складних форм, в колекції є декоративні ширми, покриті візерунчастою тканиною і люрексом. Також в колекції представлений ряд незвичайних шпалер з вінілу, паперу і шовку.

Реклама

Новим і важливим елементом колекції стало крісло в кольоровій шкірі і оксамиті з висувним ящиком. Дизайн крісла натхненний сульями, використовуваними в Англії, а потім в XVI столітті у Франції, в яких сиділи охоронці великих будинків. Крісло виготовлене тосканськими майстрами, а незвичайна спинка надає йому форми "яйця".

<b>Gucci Décor</b>

Цікаво, що Gucci стали піонерами в новаторській технології доповненої реальності, яка дає клієнтам змогу побачити, який вигляд речі з колекції Décor матимуть в контексті дизайну їхнього будинку. Перейшовши в розділ Décor в додатку Gucci, користувачі зможуть вибирати з ряду пропонованих елементів, а потім "розміщувати" ці продукти в своїх приміщеннях в режимі реального часу, і бачити зображення на екранах своїх мобільних пристроїв.

<b>Gucci App</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.